Boliger til studerende og flygtninge - kbh-Kollegier.dk

41 boliger til studerende og flygtninge

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel? På Frederiksberg kan du være med til at realisere kommunens integrationsindsats samtidig med, at du bliver beboer i et fantastisk fællesskab.

Som en del af integrationsindsatsen har Frederiksberg Kommune ladet 41 deleboliger opføre, hvor unge flygtninge og studerende bor side om side. Faktisk tilknyttes alle beboerne i en buddy-ordning, bestående af studerende og flygtninge, med hensigten om at styrke venskab og integration. Buddyordningen giver en enestående mulighed for gensidig kulturudveksling.

Det der tilbydes, er altså en prisværdig kombination, hvor du kan hjælpe unge mennesker med at finde sig til rette i Danmark, samtidig med at du selv får et tag over hovedet.

Om boligerne

Boligerne er omkring 30 kvm og skal som sagt deles af to personer – enten to studerende eller to flygtninge. Herefter er man knyttet i buddy-ordningen med beboerne i en af de andre boliger. Boligerne er aflange og har et værelse i hver ende. Imellem de to værelser er der køkken/opholdsrum og badeværelse. Nogle af boligerne også egen terrasse eller altan.

I hver af de tre såkaldte boligkuber er der et fælles opholdsrum, tagterrasse og køkken. Imellem de tre boligkuber er der etableret et udeareal.

Huslejen er ca. 3.000 kr. pr. måned.

Beliggenhed

Boligerne ligger tæt på Frederiksberg Have, Zoologisk Have og Søndermarken. Derudover er der både en Netto og Aldi inden for få hundrede meter. Valby Station og Metronettet ligger inden for 20 minutters gang og dermed er du sikret gode transportmuligheder – både rundt i København og ud af byen.

Ansøgning

Hvis du ønsker at være med til at gøre en positiv forskel for unge mennesker, der er flygtet til Danmark – og samtidig få et fedt sted at bo til en billig husleje – så kan du skrive dig på boligafdelingens interesseliste. Herefter vil du blive kontaktet når en boligmulighed åbner sig. Læs mere om dette på næste side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

altan Delehusene
kollegieværelse delehusene

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.