36 nybyggede studieboliger på Nørrebro

Studieboliger på Nørrebro

Midt i Nørrebros pulserende liv fyldt med små butikker og gode caféer ligger disse studieboliger i gåafstand til Nørrebro station og med en masse gode indkøbsmuligheder.

Bygningen har en række fælles tagterrasser til de hyggelige sommeraftener og i kælderen er der ikke blot et fælles vaskeri, men også et personligt depotrum til hver af beboerne.

Boligerne
De nybyggede studieboliger er mellem 27 kvadratmeter og 44 kvadratmeter og har alle eget tekøkken, toilet og bad. Desuden har flere af lejlighederne en hems, så der er plads til både sofa og bord i stuen. Boligerne er lavet i lækre materialer bl.a. er der egetræs plankegulve.

Der er ledige boliger med overtagelse i januar.
De eksakte specifikationer på boligerne, samt overtagelsesdatoer, kan modtages ved at skrive sig på interesselisten hos boligudbyderen. 

De ledige studieboliger koster fra 8.205 kr./md. (+ acconto på 400 kr./md.) og er fra 29 kvadratmeter. 

I en anden afdeling hos samme udlejer på Nørrebro er der ledige boliger med overtagelse i februar og marts, man også kan skrive sig op til.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.