Ledige studieboliger på Nørrebro

Der er pt. ingen ledige boliger i denne afdeling. 

Midt i Nørrebros pulserende liv fyldt med små butikker og gode caféer ligger disse studieboliger i gåafstand til Nørrebro station og med en masse gode indkøbsmuligheder.

Bygningen har en række fælles tagterrasser til de hyggelige sommeraftener og i kælderen er der ikke blot et fælles vaskeri, men også et personligt depotrum til hver af beboerne.

Boligerne
De nybyggede studieboliger er mellem 27 kvadratmeter og 44 kvadratmeter og har alle eget tekøkken, toilet og bad. Desuden har flere af lejlighederne en hems, så der er plads til både sofa og bord i stuen. Boligerne er lavet i lækre materialer bl.a. er der egetræs plankegulve.

De ledige studieboliger koster fra 7.574 kr./md. (+ aconto på ca. 400 kr./md.) og er fra 27-35 kvadratmeter. To af de ledige boliger har hems. 
Boligerne er klar til overtagelse i hhv. august og september.
Der kan ansøges om boligstøtte, da alle lejemål har eget køkken. 

Hos samme udlejer på Nørrebro og ved Amager Strand er der også ledige boliger med overtagelse i juni og juli, man også kan skrive sig op til. 

Ansøgning 
Der ansøges vi udlejers hjemmeside, hvor man skriver sig op på interesselisten og derefter modtager en mail med oversigt over de ledige boliger.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.