Studieboliger på Vesterbrogade

Der er pt. ingen ledige boliger, men du kan skrive dig på ventelisten.

Bo på Vesterbro
Disse lækre, lyse boliger ligger på attraktive Vesterbrogade.
Her står tiden aldrig stille og du kan altid finde en døgnåben kiosk nede på gaden. På Vesterbro er der gang i byen og de hyggelige kvarterer byder på caféer, barer og gode shoppingmuligheder.

Studieboligerne
Studieboligerne består af lejligheder mellem 28 tog 47 kvadratmeter og i alle lejlighederne er der lille køkken med induktionskogeplade og køleskab med fryser. Der er eget badeværelse i alle lejlighederne, og de er rummelig med separat brusekabine – ikke noget med bad over toilettet som på de traditionelle Københavner-badeværelser.

Som lejer har man eget depotrum,  og så er der fællesvaskeri, begge beliggende i kælderen. 

Boligerne har store vinduer der lukker masser af lys ind i lejlighederne, hvilket er ud over det sædvanlige for bydelen. Derudover har alle lejlighederne fransk altan og flere af boligerne har ovenikøbet egen altan, der vender ind mod gården.

Ansøg
Man skriver sig op med navn og mailadresse, og derefter vil man modtage en mail fra boligadministrationen med overblik over ledige boliger i afdelingen, samt information om Åbent Hus og videre ansøgningsproces. Udlejer har også boliger på Nørrebro og  ved Amager Strandpark, som man også kan skrive sig op til. 
For at kunne komme i betragtning til disse boliger skal man være studieaktiv på en SU-berettiget uddannelse. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegier på Vesterbro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.