Studieboliger på Vesterbrogade

Der er pt. ingen ledige boliger, men du kan skrive dig på ventelisten.

Bo på Vesterbro
Disse lækre, lyse boliger ligger på attraktive Vesterbrogade.
Her står tiden aldrig stille og du kan altid finde en døgnåben kiosk nede på gaden. På Vesterbro er der gang i byen og de hyggelige kvarterer byder på caféer, barer og gode shoppingmuligheder.

Studieboligerne
Studieboligerne består af lejligheder mellem 28 tog 47 kvadratmeter og i alle lejlighederne er der lille køkken med induktionskogeplade og køleskab med fryser. Der er eget badeværelse i alle lejlighederne, og de er rummelig med separat brusekabine – ikke noget med bad over toilettet som på de traditionelle Københavner-badeværelser.

Som lejer har man eget depotrum,  og så er der fællesvaskeri, begge beliggende i kælderen. 

Boligerne har store vinduer der lukker masser af lys ind i lejlighederne, hvilket er ud over det sædvanlige for bydelen. Derudover har alle lejlighederne fransk altan og flere af boligerne har ovenikøbet egen altan, der vender ind mod gården.

Ansøg
Man skriver sig op med navn og mailadresse, og derefter vil man modtage en mail fra boligadministrationen med overblik over ledige boliger i afdelingen, samt information om Åbent Hus og videre ansøgningsproces. Udlejer har også boliger på Nørrebro og  ved Amager Strandpark, som man også kan skrive sig op til. 
For at kunne komme i betragtning til disse boliger skal man være studieaktiv på en SU-berettiget uddannelse. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegier på Vesterbro

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.