Nyt kollegie med lækre værelser

Betalt annonce 

Lige nu er der ledige værelser på dette storslåede kollegium med lækre værelser og mange fede faciliteter.

Ideen bag 
Hos The Mark er der i høj grad skabt rammer for en masse hyggelige aktiviteter. I fællesskab kan I åbne op for hinandens kreative sider i kollegiets mange værksteder (snedker-, cykel-, ler, maler og elektronikværksted), eller måske dyste på madlavningsevner i fælleskøkkenet.  Der er også billard, dart, bordfodbold og bordtennis til dem, der ønsker at spille – måske endda med et lille væddemål på højkant. Vinderen kan passende krones med en øl eller kaffe fra kollegiets café & bar. Dette kreative kollegie sætter med andre ord de perfekte rammer for fællesskabet og din (og dine kollegiefællers) kreativitet, og så er altid fokus på at skabe mindeværdige og sammenrystende arrangementer. F.eks. afholdes der ofte fællesmiddage og hyggelige arrangementer som musik-bingo og brætspilsaftener!

Værelserne
Der er to værelsestyper på kollegiet, der varierer i pris og størrelse. Du kan vælge mellem singleværelser kaldet ‘Minimalistiske Lizzy’, som er fra 26 kvadratmeter og koster 5.900 kr./md., eller dobbeltværelser kaldet ‘Maximale Bobby’ som er fra 35 kvm og koster fra 8.600 kr./md. Udover størrelsen og udformningen på værelset, er der også forskel på sengenes størrelser (90×200 eller 120×200 cm på ‘Lizzy’-singleværelser og 140×200 eller 2 senge á 90×200 på ‘Bobby’-dobbeltværelser). For ja, alle værelser er møblerede, så du kun skal tænke på at tilsætte præcis det “krymmel” der gør dit værelse til det perfekte hjem for dig. Begge værelsestyper har desuden eget badeværelse og tekøkken – dette gør, at du kan søge om boligstøtte.

Beliggenhed
The Mark ligger i Brøndby tæt på både skov og sø. Derudover er der også kun 600 m til nærmeste s-togsstation, hvorfra du kan fragte dig hurtigt omkring. Faktisk er der kun 14 minutter til Hovedbanegården med s-togslinje B. 

Åbent hus
Hvis du vil forbi for at mærke stemningen, se værelserne og vurdere beliggenheden kan du enten bestille en online tour når det passer dig eller tage til åbent hus. Næste Åbent Hus er d. 15. december, så sæt kryds i kalenderen og kom afsted og mærk stemningen hos The Mark!

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Fællesskabet er i højsædet hos Kreativt Kollegie The Mark
The Mark - kreativt kollegie med fokus på fællesskab
The Mark Kollegie fællesmiddag
kollegiefællesskab
kollegie i brøndby

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.