Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Nye containerboliger på Vesterbro

Det populære koncept med modulbyggede containerboliger til studerende udvides nu med en ny lokation på Vesterbro. 184 nye studieboliger er på skinnerne på Vesterbro i et område tidligere benyttet af DSB. Studieboligerne er indflytningsklar fra efteråret 2020.

Vesterbros mange muligheder
Studieboligerne ligger på Vesterbro mellem Kødbyen, Vestre Kirkegaard og Havneholmen. Beliggenheden er altså ideel, hvis du drømmer om at bo i denne hippe og pulserende bydel. Området er et sandt paradis hvad angår hyggelige caféer, restauranter og barer og selvfølgelig natteliv. 

Her behøver du og dine venner ikke diskutere i timevis før I bliver enige om et fedt sted at nyde fredagsøllen. Hvis I endelig skulle forlade de fede studieboliger, er der masser af barer at vælge imellem.

Fællesskaber
Studieboligerne er bygget med henblik på at få fællesskabet til at blomstre i den lille containerlandsby ligesom studieboligerne i den første containerlandsby på Reffen. 

Kompleksets terrasser deles af otte beboere, hvilket ligeledes giver gode muligheder for at opbygge fællesskaber med en øl i hånden under solens stråler. Der oprettes ydermere klubber, hvor man kan samles omkring interesser og begivenheder.

Boligerne
I de modulbyggede containere har du eget køkken, mens badeværelset deles med en anden beboer. Derudover deles otte beboere om en terrasse. Komplekset rummer også fælles faciliteter som vaskeri og fælles køkken. Her er der adgang til en bevokset have.

Husleje
Huslejen er på 4.680 kr. pr. måned eksklusiv forbrug. Der er dog muligt at søge boligstøtte, hvilket er estimeret til ca. 600 kr. der kan modregnes månedligt.

Ansøg nu
Det er nu muligt at ansøge om en af disse studieboliger på det eftertragtede Vesterbro. For at kunne ansøge skal du være indskrevet på en SU-berettiget uddannelse, produktionsskole eller særligt tilrettelagt uddannelse (STU). Derudover skal du være yngre end 30 år. Klik på knappen nedenfor og læs mere om opskrivningen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

På billedet ses containerlandsbyen på Refshaleøen, men snart åbner der en ny containerlandsby på Vesterbro med 184 nye studieboliger.
Entre og terrasse ind til containerboligen.
Prototype af containerbolig. Idag står der en hel containerlandsby med studieboliger i København.

Billederne stammer fra første containerlandsby,, og altså ikke Vesterbro, da den nye containerlandsby på Vesterbro er under opbygning. Konceptet og virksomheden bag er den samme.

FLERE BILLEDER AF KONCEPTET

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.