Modulboliger på Vesterbro

Det populære koncept med modulbyggede boliger til studerende, blev i efteråret 2020 udvidet med denne lokation på Vesterbro. 184 nye studieboliger står i et område tidligere benyttet af DSB. Bygherrens andre modulbyggede landsbyer findes på Amagerbro, Refshaleøen og Nørrebro. 

Vesterbros mange muligheder
Studieboligerne ligger på Vesterbro mellem Kødbyen, Vestre Kirkegaard og Havneholmen. Beliggenheden er altså ideel, hvis du drømmer om at bo i denne hippe og pulserende bydel. Området er et sandt paradis hvad angår hyggelige caféer, restauranter og barer og selvfølgelig natteliv. 

Her behøver du og dine venner ikke diskutere i timevis før I bliver enige om et fedt sted at nyde fredagsøllen. Hvis I endelig skulle forlade de fede studieboliger, er der masser af barer at vælge imellem.

Fællesskaber
Studieboligerne er bygget med henblik på at få fællesskabet til at blomstre i den lille landsby, ligesom studieboligerne i den første containerlandsby på Reffen. 

Kompleksets terrasser deles af otte beboere, hvilket ligeledes giver gode muligheder for at opbygge fællesskaber med en øl i hånden under solens stråler. Der oprettes ydermere klubber, hvor man kan samles omkring interesser og begivenheder.

Boligerne
I de modulbyggede boliger har du eget køkken, mens badeværelset deles med en anden beboer. Derudover deles otte beboere om en terrasse. Komplekset rummer også fælles faciliteter som vaskeri og køkken. Derudover er der adgang til en bevokset have med frugttræer.

Husleje
Huslejen er på ca. 5278,- kr. pr. måned eksklusiv forbrug (januar 2023). Det er dog muligt at søge om boligstøtte, som du månedligt vil kunne modregne huslejen.

Ansøg nu
For at kunne ansøge om at få en af disse studieboliger på det eftertragtede Vesterbro, skal du være indskrevet på en SU-berettiget uddannelse, produktionsskole eller særligt tilrettelagt uddannelse (STU). Derudover skal du være yngre end 30 år. Klik på knappen nedenfor og læs mere om ansøgningsprocessen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ny-studiebolig-københavn.jpg
container-på-reffen-ok311cazzrc9azqdnuj86p9d204c3n3o12m8rff5sk

Billederne stammer fra den første containerlandsby på Refshaleøen, og er altså ikke fra de nyeste modulboliger på Vesterbro. For at se de nye modulboliger i træ, kan du besøge ansøgningsstedet.

FLERE BILLEDER AF KONCEPTET

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.