Hotelværelser bliver til studieboliger

Står du og mangler et sted at bo i en kort periode? Så er der lige nu kommet en god mulighed for at få tag over hovedet midt i København. Faktisk er dit nye midlertidige hjem kun nogle få klik væk!

Flyt på hotel og slip for rengøring
Et hotel, beliggende centralt i København, udlejer nu værelser til studerende. Hotellet ligger tæt ud til Københavns Havn og ikke langt fra Kødbyen. 

Er du til natur er der ikke langt til Bryggebroen, der fører dig over vandet til Amager Fælled, hvor et rigt plante- og dyreliv hersker.  

Lejeperioder og husleje
På hotellet tilbydes lejeperioder på 31, 62 eller 93 nætter ad gangen – altså maksimalt 3 måneder. Vælger du en måneds leje vil du skulle betale 4.500 kr. for én person eller 6.000 kr. for to personer. Heri medfølger ugentlig rengøring samt udskiftning af håndklæder og lagner.

Værelserne er udstyret med arbejdsbord, wifi, tv og eget badeværelse.

Ny tendens
Tendensen med hotelværelser og -lejligheder, der lejes ud til studerende, er kommet i løbet af de senere år. I flere afdelinger er det blevet muligt at booke sin studiebolig online. Det gør det lettere for studerende, der har akut brug for et tag over hovedet. 

I dette tilfælde er baggrunden for tilbuddet, at hotelbranchen som følge af et lavt niveau af rejseaktivitet, forårsaget af COVID-19, har mange ledige værelser. Omstillingen fra hotelværelser til midlertidige studieboliger kan nu komme boligsøgende studerende til gavn.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Billedet er en anden af hotellets bygninger i København, og er altså ikke den bygning, hvor hotelværelserne udlejes til studerende.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

49 ledige boliger

49 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

1 ledigt værelse i Indre By

Til februar er der ét ledigt kollegieværelse i det centrale København. Men allerede nu kan du sende din motiverede ansøgning afsted! Kollegiet ligger som en…

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.