Hotelværelser bliver til studieboliger i København - kbh-kollegier.dk

Hotelværelser bliver til studieboliger

Står du og mangler et sted at bo i en kort periode? Så er der lige nu kommet en god mulighed for at få tag over hovedet. Faktisk er dit nye midlertidige hjem kun nogle få klik væk!

Flyt på hotel og slip for rengøring

Hotellet tilbyder både single og dobbeltværelser, men fælles for begge er, at de indeholder et kitchenette med med køleskab, elkedel og mikroovn. Du får desuden en ugentlig rengøring og skift af linned. 

Hotellet er beliggende tæt på metro, så du hurtigt kan komme rundt i resten af København.

Er du til natur er der ikke langt til  Amager Fælled, hvor et rigt plante- og dyreliv hersker.  Fields shoppingcenter er også ganske tæt på. 

Oplagt for par og studiestart


Der tilbydes både single og double rooms, hvor sidstnævnte er oplagt for par – det skyldes især en mere fordelagtigt husleje, når den deles mellem to. Derudover kan det være en god midlertidig mulighed for tilflyttere ved studiestart, der akut mangler et sted at bo. 

Du kan samtidig spare lidt husleje, hvis du binder dig for minimum tre måneder. 

Minimum en måneds ophold:

  • En person, Apartment Single Rom – 8.000,- DKK pr måned
  • To personer, Apartment Double Room –  9.000,- DKK pr måned

Minimum tre måneders ophold:

  • En person, Apartment Single Room –  7.500,- DKK pr måned
  • To personer, Apartment Double Room – 8.500,- DKK pr måned

Vær opmærksom på at Double Room stadig kun er et værelse, det er dog større end Single og der er plads til to hvis man kan bo på samme værelse.

Du får adgang til hottellets øvrige faciliteter samt vaskeri, der kan anvendes mod betaling. Værelserne er udstyret med arbejdsbord, wifi, tv og eget badeværelse.

Ny tendens med hotelværelser

Tendensen med hotelværelser og -lejligheder, der lejes ud til studerende, er kommet i løbet af de senere år. I flere afdelinger er det blevet muligt at booke sin studiebolig online. Det gør det lettere for studerende, der har akut brug for et tag over hovedet. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Billedet er en anden af hotellets bygninger i København, og er altså ikke den bygning, hvor hotelværelserne udlejes til studerende.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »

3 ledige boliger på Frederiksberg

På Frederiksberg-kollegium er der tre ledige værelser! I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er…

LÆS MERE »
Dette kollegie bruger ikke venteliste.

Ledige kollegieværelser

Dette kollegium bruger ikke ventelister. Men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Kollegiet har for nyligt…

LÆS MERE »

Ansøgningsfrist 6. oktober

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoen d. 6. oktober. Dette er dagen for kollegiets næste ansøgningsfrist. Om…

LÆS MERE »

61 ledige kollegieboliger

I Ballerup blev et kollegium indviet i oktober 2020 og lige nu er der 60 ledige studieboliger! De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken,…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.