Hotelværelser bliver til studieboliger – Bo på Vesterbro eller Amager

Står du og mangler et sted at bo i en kort periode? Så er der lige nu kommet en god mulighed for at få tag over hovedet. Faktisk er dit nye midlertidige hjem kun nogle få klik væk!

Flyt på hotel og slip for rengøring

Hotellet tilbyder både single og dobbeltværelser, men fælles for begge er, at de indeholder et kitchenette med med køleskab, elkedel og mikroovn. Du får desuden en ugentlig rengøring og skift af linned. 

Hotelkæden har tilbuddet på to af deres lokationer i København. Det ene hotel ligger tæt på Amager Fælled og metroen, mens det andet er beliggende på Vesterbro.

Oplagt for par og studiestart


Der tilbydes både single og double rooms, hvor sidstnævnte er oplagt for par – det skyldes især en mere fordelagtigt husleje, når den deles mellem to. Derudover kan det være en god midlertidig mulighed for tilflyttere ved studiestart, der akut mangler et sted at bo. 

Du kan samtidig spare lidt husleje, hvis du binder dig for minimum tre måneder. 

Minimum en måneds ophold:

  • En person, Apartment Single Rom – 8.000,- DKK pr måned
  • To personer, Apartment Double Room –  9.000,- DKK pr måned

Minimum tre måneders ophold:

  • En person, Apartment Single Room –  7.500,- DKK pr måned
  • To personer, Apartment Double Room – 8.500,- DKK pr måned

Vær opmærksom på at Double Room stadig kun er et værelse, det er dog større end Single og der er plads til to hvis man kan bo på samme værelse. Derudover skal det bemærkes, at huslejen betales forud for det antal måneder man booker. 

Du får adgang til hottellets øvrige faciliteter samt vaskeri, der kan anvendes mod betaling. Værelserne er udstyret med arbejdsbord, wifi, tv og eget badeværelse.

Ny tendens med hotelværelser

Tendensen med hotelværelser og -lejligheder, der lejes ud til studerende, er kommet i løbet af de senere år. I flere afdelinger er det blevet muligt at booke sin studiebolig online. Det gør det lettere for studerende, der har akut brug for et tag over hovedet. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Hotelværelse som studieboliger

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.