Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

10 ledige værelser på Østerbro

OBS denne nyhed er fra 4. juni, 2020

Kollegiet her er præget af traditioner med fællesspisning, sports- og kulturarrangementer, gode fester og masser af hverdagshygge. Kollegiet ligger i smukke rammer på Østerbro tæt ved søerne. På kollegiet bor 61 kollegianere, der læser på vidt forskellige uddannelser. Der bliver 10 ledige værelser frem mod august. 

Nogle værelser byder på højt til loftet, og andre på små altaner, hvor man kan nyde solen. Der er en række fællesfaciliteter bl.a. fællesarealer, som spisesal, læsesal, terrasse og så er der desuden en fælles madordning hvor to fuldtidsansatte, på hverdage, sørger for morgenmad og varm mad både til frokost og aftensmad.

Størrelsen på værelserne kan variere, men er gennemsnitligt ca. 14. kvadratmeter, mens huslejen på 5.136 kr./mdr. er inkl. varme, vand og fuld madordning.

Ansøgning
Kollegiet er for studerende, der er påbegyndt 3. semester på en længere videregående uddannelse. F.eks. ved DTU, KU, SDU, AU, AUU, RUC, CBS og KA.

2/3 af værelserne er dog forbeholdt studerende fra Danmarks Tekniske Universitet.

Denne nyhed er lavet i samarbejde med kollegiet.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.