Ledige værelser til efteråret - Fællesskab og fuld madordning

Åbent hus på Østerbro

Kollegiet her er præget af traditioner med fællesspisning, sports- og kulturarrangementer, gode fester og masser af hverdagshygge. Kollegiet ligger i smukke rammer på Østerbro tæt ved søerne. På kollegiet bor 61 kollegianere, der læser på vidt forskellige uddannelser.

Nogle værelser byder på højt til loftet, og andre på små altaner, hvor man kan nyde solen. Der er en række fællesfaciliteter bl.a. fællesarealer, som spisesal, læsesal, terrasse og så er der desuden en fælles madordning hvor to fuldtidsansatte, på hverdage, sørger for morgenmad og varm mad både til frokost og aftensmad.

Størrelsen på værelserne kan variere, men er gennemsnitligt ca. 14. kvadratmeter, mens huslejen på 5.210 kr./mdr. er inkl. varme, vand og fuld madordning.

Ansøgning
Kollegiet er for studerende, der er påbegyndt 3. semester på en længere videregående uddannelse. F.eks. ved DTU, KU, SDU, AU, AUU, RUC, CBS og KA.

2/3 af værelserne er dog forbeholdt studerende fra Danmarks Tekniske Universitet.

Åbent hus
Hvis du lever op til de formelle kriterier, er det næste skridt at komme til en rundvisning – og herefter kan du sende din motiverede ansøgning til kollegiet.

Lørdag d. 18. september afholdes et åbent hus-arrangement på dette kollegium. Det foregår fra kl. 13.00 med den første rundvisning et kvarter senere. Bemærk at deltagelse kræver tilmelding. Læs mere om dette på næste side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
G.A. Hagemans kollegium ligger på indre Østerbro. Det er et populært kollegie tæt på indre by.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.