Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige værelser til efteråret

Kollegiet her er præget af traditioner med fællesspisning, sports- og kulturarrangementer, gode fester og masser af hverdagshygge. Kollegiet ligger i smukke rammer på Østerbro tæt ved søerne. På kollegiet bor 61 kollegianere, der læser på vidt forskellige uddannelser.

I efteråret 2019 søger de nye beboere til en række ledige værelser.

Nogle værelser byder på højt til loftet, og andre på små altaner, hvor man kan nyde solen. Der er en række fællesfaciliteter bl.a. fællesarealer, som spisesal, læsesal, terrasse og så er der desuden en fælles madordning hvor to fuldtidsansatte, på hverdage, sørger for morgenmad og varm mad både til frokost og aftensmad.

Huslejen er 4.932 kr. pr. måned inkl. varme vand og fuld madordning.

Ansøgning
Kollegiet er for studerende, der er påbegyndt 3. semester på en længere videregående uddannelse. F.eks. ved DTU, KU, SDU, AU, AUU, RUC, CBS og KA.
2/3 af værelserne er dog forbeholdt studerende fra Danmarks Tekniske Universitet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.