Ledige kollegielejligheder - Fra 4.306 kr./md. - kbh-Kollegier.dk

1 ledig kollegielejlighed

Der er pt. ingen ledige boliger.

I Ørestad Syd ligger et kollegium, hvor der lige nu er ledige lejligheder. Det drejer sig om 5 lejligheder med egen køkkenniche og badeværelse. De ledige lejligheder koster mellem 4.306 kr./md. og 4.726 kr./md og er 41 kvm. eller 42 kvm. 

Som det fremgår af billederne, er der tale om et kollegium med lækre lyse lejligheder, en stor tagterrasse og flotte omgivelser. Kollegiet har også andre fælleslokaler, et stort fælleskøkken og et vaskeri.

Kollegiet ligger få hundrede meter fra Kalvebod Fælled, hvor du kan gå på opdagelse efter vandrefalke, havørne, kampesten fra sidste istid, og huller i jorden, der stammer fra Anden Verdenskrig, hvor et tysk krigsskib ville teste deres våben. Du kan selvfølgelig også bare gå en tur, med det formål at nyde den friske luft.

Vil du ind til byen er der kun et par minutters gang til den nærmeste metrostation, hvorfra du kan komme til Nørreport på under et kvarter. Der er dog også gode indkøbsmuligheder i Ørestaden. Fields ligger i cykelafstand, og dermed kan du nemt handle ind, shoppe, eller nyde et kokkereret måltid.

Om boligerne
Kollegiets lejligheder er mellem 41-49 kvadratmeter, og har som nævnt eget badeværelse og køkkenniche. Huslejen strækker sig fra 4.253 – 5.082 kr. pr. måned. Da der er køkken i boligen, er det muligt at søge om boligstøtte. Kollegiet består af 120 lejligheder, fordelt over tre blokke. Ved indflytning skal lejerne være studerende i København minimum ét år efter indflytningsdatoen.

Om boligerne
Der er pt. 1 ledig lejlighed på 43 kvm. med overtagelse 1. november. 

Åbent hus
Hvis du gerne vil se boligerne med egne øjne kan du orientere dig her. Der afholdes nemlig løbende åbent hus-arrangementer.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegielejlighed Robert Jacobsens Vej
Lejlighed_Robert Jacobsens Vej
tagterrasse_Robert Jacobsens Vej(5)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.