Ledige kollegielejligheder

Der er pt. ingen ledige boliger

Dette kollegie, der ligger i flotte omgivelser, indeholder 120 lækre, lyse lejligheder. Kollegiet ligger få hundrede meter fra Kalvebod Fælled, hvor du kan gå på opdagelse efter vandrefalke, havørne, kampesten fra sidste istid, og huller i jorden, der stammer fra Anden Verdenskrig, hvor et tysk krigsskib ville teste deres våben. Du kan selvfølgelig også bare gå en tur, med det formål at nyde den friske luft.

Vil du ind til byen er der kun et par minutters gang til den nærmeste metrostation, hvorfra du kan komme til Nørreport på under et kvarter. Der er dog også gode indkøbsmuligheder i Ørestaden. Fields ligger i cykelafstand, og der er forskellige dagligvarebutikker i nærheden.

Om boligerne
Kollegiets lejligheder er 1-værelses lejligheder mellem 41-49 kvadratmeter, og har eget badeværelse og køkkenniche. Huslejen strækker sig fra 4.306 – 5.146 kr. pr. måned. Da der er køkken i boligen, er det muligt at søge om boligstøtte. Kollegiet består af 120 lejligheder, fordelt over tre blokke, og alle beboere har adgang til en stor fælles tagterrasse samt fælleskøkken og vaskeri. Ved indflytning skal lejerne være studerende i København minimum ét år efter indflytningsdatoen.

Lige nu er der 4 ledige boliger. 3 på 41 kvm. til 4.306 kr./md. samt en på 42 kvm. til 4.411 kr./md., alle med overtagelse 1. januar.

Åbent hus
Du skal skrive dig op ved udlejer, hvis du er interesseret i disse boliger. Der afholdes løbende åbent hus-arrangementer.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegielejlighed Robert Jacobsens Vej
Lejlighed_Robert Jacobsens Vej
tagterrasse_Robert Jacobsens Vej(5)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye boliger i Valby

Ledige gennemrenoverede studios i Valby

Disse studios ligger i det centrale Valby og er alle moderne og lyse. Boligerne er 1-værelses lejligheder med adgang til hyggelige fællesfaciliteter, og så er de top-gennemrenoverede fra et tidligere hotel til fede lejligheder. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.