Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

3 ledige boliger på Østerbro

På Østerbro åbner et nyt kollegium i forbindelse med studiestarten i sommeren 2020. Som en af kompleksets 133 fremtidige beboere kan du se frem til ophold på de to møblerede tagterrasser samt andre gode faciliteter.

Lys indretning
Boligernes 33-52 kvadratmeter er indrettet lyst og moderne med hvide overflader og mulighed for et stort naturligt lysindfald. Der er køkken, bad og toilet i alle boligerne. Derudover hører der til hver lejlighed et depotrum på 1,5 m2

Fordelt på bygningens seks etager findes fællesområder indrettet til studieaktivitet og et køkken i stueetagen. Ydermere er kollegiet udstyret med to møblerede tagterrasser. 

Hold dig opdateret
Det er muligt at skrive sig uforpligtende op til de seneste nyheder om kollegiet. Ved at følge det nedenstående link kan du finde flere informationer om opskrivning til kollegiet. Der er også mulighed for at bestille en rundvisning på kollegiet. 

Ledige boliger
På nuværende tidspunkt er der to ledige boliger i denne afdeling. De er i den dyre ende og koster mellem 7.000-9.800. Husk dog, at der er mulighed for at søge boligstøtte, da alle lejligheder er udstyret med eget køkken samt bad og toilet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.