Nyt kollegium på østerbro

På Østerbro åbner et nyt kollegium i forbindelse med studiestarten i sommeren 2020. Som en af kompleksets 133 fremtidige beboere kan du se frem til ophold på de to møblerede tagterrasser samt andre gode faciliteter.

Lys indretning
Boligernes 33-52 kvadratmeter er indrettet lyst og moderne med hvide overflader og mulighed for et stort naturligt lysindfald. Der er køkken, bad og toilet i alle boligerne. Derudover hører der til hver lejlighed et depotrum på 1,5 m2.

Fordelt på bygningens seks etager findes fællesområder indrettet til studieaktivitet og et køkken i stueetagen. Ydermere er kollegiet udstyret med to møblerede tagterrasser.

Hold dig opdateret
Det er muligt at skrive sig uforpligtende op til de seneste nyheder om kollegiet. Ved at følge det nedenstående link kan du finde flere informationer om opskrivning til kollegiet. Der er også mulighed for at bestille en rundvisning på kollegiet.

Åbning
Kollegiet forventes åbent ved studiestart 2020.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

NYHEDER

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

50 ledige boliger

50 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Studiehoteller

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet (inklusiv Roskilde).  Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.