Ledige ungdomsboliger på Østerbro - kbh-Kollegier.dk

Ledige ungdomsboliger på Østerbro

På Østerbro ligger disse nyere, lyse boliger. Her er 2 fælles tagterrasser samt studierum og hyggerum på hver etage og stort fælles køkkenalrum.

Lejlighederne
Boligernes 33-52 kvadratmeter er indrettet lyst og moderne med hvide overflader og mulighed for et stort naturligt lysindfald. Der er køkken i alle boligerne og badeværelse med gulvvarme. Derudover hører der til hver lejlighed et depotrum på 1,5 m2.
Der er mulighed for at bo her som par, og der findes også større 2-værelses boliger. Lejlighederne på 6. etage har egen altan.

Fordelt på bygningens seks etager findes fællesområder indrettet til studieaktivitet og der er et stort køkkenalrum hvor beboerne kan komme hinanden ved, holde middagsselskaber m.m.
Kollegiet er som sagt også beriget med to møblerede tagterrasser, så i sommerhalvåret er der rig mulighed for at nyde solen i selskab med vennerne og dine kollegiefæller.

Ansøgning
Der er lige nu ledige lejemål med overtagelse 1. februar 2023.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.