Ledig ungdomsbolig på Østerbro

Obs: Der er pt. ingen ledige boliger. 

På Østerbro ligger disse nyere, lyse boliger. Her er 2 fælles tagterrasser samt studierum og hyggerum på hver etage og stort fælles køkkenalrum.

Lejlighederne
Boligernes 33-52 kvadratmeter er indrettet lyst og moderne med hvide overflader og mulighed for et stort naturligt lysindfald. Der er køkken i alle boligerne og badeværelse med gulvvarme. Derudover hører der til hver lejlighed et depotrum på 1,5 m2.
Der er mulighed for at bo her som par, og der findes også større 2-værelses boliger. Lejlighederne på 6. etage har egen altan.

Fordelt på bygningens seks etager findes fællesområder indrettet til studieaktivitet og der er et stort køkkenalrum hvor beboerne kan komme hinanden ved, holde middagsselskaber m.m.
Kollegiet er som sagt også beriget med to møblerede tagterrasser, så i sommerhalvåret er der rig mulighed for at nyde solen i selskab med vennerne og dine kollegiefæller.

Der er lige nu en ledig bolig med overtagelse 15. maj 2023.
Boligen er en 1-værelses lejlighed på 35 kvadratmeter til 7.539 kr./md. 
Der kan søges om boligstøtte, hvilket kan bringe omkostningerne ned.

Ansøgning
Der ansøges direkte via mail til udlejer, hvor man kan få mere info om den ledige bolig, samt aftale fremvisning. Lejer må ikke være registreret i RKI .

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.