Ledig ungdomsbolig på Østerbro

Obs: Der er pt. ingen ledige boliger. 

På Østerbro ligger disse nyere, lyse boliger. Her er 2 fælles tagterrasser samt studierum og hyggerum på hver etage og stort fælles køkkenalrum.

Lejlighederne
Boligernes 33-52 kvadratmeter er indrettet lyst og moderne med hvide overflader og mulighed for et stort naturligt lysindfald. Der er køkken i alle boligerne og badeværelse med gulvvarme. Derudover hører der til hver lejlighed et depotrum på 1,5 m2.
Der er mulighed for at bo her som par, og der findes også større 2-værelses boliger. Lejlighederne på 6. etage har egen altan.

Fordelt på bygningens seks etager findes fællesområder indrettet til studieaktivitet og der er et stort køkkenalrum hvor beboerne kan komme hinanden ved, holde middagsselskaber m.m.
Kollegiet er som sagt også beriget med to møblerede tagterrasser, så i sommerhalvåret er der rig mulighed for at nyde solen i selskab med vennerne og dine kollegiefæller.

Der er lige nu en ledig bolig med overtagelse 15. maj 2023.
Boligen er en 1-værelses lejlighed på 35 kvadratmeter til 7.539 kr./md. 
Der kan søges om boligstøtte, hvilket kan bringe omkostningerne ned.

Ansøgning
Der ansøges direkte via mail til udlejer, hvor man kan få mere info om den ledige bolig, samt aftale fremvisning. Lejer må ikke være registreret i RKI .

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.