Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Åbent hus på Østerbro

På Østerbro åbner et nyt kollegium i forbindelse med studiestarten i sommeren 2020. Som en af kompleksets 133 fremtidige beboere kan du se frem til ophold på de to møblerede tagterrasser samt andre gode faciliteter.

Lys indretning
Boligernes 33-52 kvadratmeter er indrettet lyst og moderne med hvide overflader og mulighed for et stort naturligt lysindfald. Der er køkken, bad og toilet i alle boligerne. Derudover hører der til hver lejlighed et depotrum på 1,5 m2

Fordelt på bygningens seks etager findes fællesområder indrettet til studieaktivitet og et køkken i stueetagen. Ydermere er kollegiet udstyret med to møblerede tagterrasser. 

Hold dig opdateret
Det er muligt at skrive sig uforpligtende op til de seneste nyheder om kollegiet. Ved at følge det nedenstående link kan du finde flere informationer om opskrivning til kollegiet. Der er også mulighed for at bestille en rundvisning på kollegiet. 

Åbning
Kollegiet forventes åbent ved studiestart 2020.

Åbent hus
Du kan komme forbi kollegiet til åbent hus søndag den 24. maj mellem kl. 14.00 og 15.00, og se om det er noget for dig.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.