Ledig ungdomsbolig i Vanløse

Obs! Der er pt. ingen ledige boliger. 

I Vanløse findes disse hyggelige ungdomsboliger, i et byggeri med i alt 43 lejligheder.

Bydelen er steget i popularitet de seneste år med sine grønne områder, en masse shopping-muligheder og så endda blot 10 minutter med metroen til centrum af København, samt forbindingsmuligheder til resten af Storkøbenhavn, med s-togs linjer. 

Lejlighederne
Alle lejlighederne i dette byggeri, er 1-værelses boliger mellem 35 og 48 kvadratmeter, og indeholder alle eget køkken og badeværelse og der kan ansøges om boligstøtte da lejlighederne har egne køkkenfaciliteter.
Der er adgang til lejlighederne via den hyggelige gård og altangange, og alle lejligheder har enten fransk altan eller lille terrasse.
Derudover hører der et depotrum til alle boligerne, og der findes vaskeri i kælderen som beboerne kan benytte.

Ledige boliger
Der er pt. 1 ledig 1-værelses bolig på 35 kvadratmeter, med en husleje på 8.000 kr./md. Boligen står til overtagelse allerede 1. december.

Ansøgning
Du kan ansøge om den ledige bolig via udlejers hjemmeside, hvor du også kan booke en fremvisning. Læs mere ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Studieboliger i Vanløse

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.