Ledig ungdomsbolig på Amager

Disse 26 moderne studieboliger ligger på hyggelige Amager med gode shopping-muligheder, og egen metro station, der hurtigt fragter dig til f.eks. centrum af København.  Boligerne er placeret tæt på mange af Københavns uddannelsesinstitutioner, du finder f.eks. IT-universitet 1 km fra adressen. 

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og så er lejlighederne indrettet lyst og lækkert, med store vinduer, der lukker masser af lys ind i boligen.

Der er pt. 1 ledig bolige med overtagelse 1. august. Den ledige bolig er 38 kvadratmeter og har en husleje 8.400 kr./md. plus aconto vand og varme for 400 kr./md. Der kan ansøges om boligstøtte.  På kollegiet kan man i øvrigt søge om tilladelse til at holde 1 indekat. 

Alle boligerne på kollegiet er er 1-værelses lejligheder og måler 31-47 kvadratmeter. Huslejen starter fra 7.392 kr./md.

Fællesfaciliteter 
Der findes kombineret  fællesrum-og-køkkener, så man kan hygge sig sammen med de øvrige beboere. Derudover findes der på toppen af ejendommen en stor, lækker tagterrasse. 

Ansøgning 
Der ansøges direkte hos udlejer, hvor du også kan booke en fremvisning. 

Læs mere om boligerne samt hvordan du ansøger ved at klikke på knappen nedenfor. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.