Ungdomsboliger på Amager

Disse 26 moderne studieboliger ligger på hyggelige Amager med gode shopping-muligheder, og egen metro station, der hurtigt fragter dig til f.eks. centrum af København.  Boligerne er placeret tæt på mange af Københavns uddannelsesinstitutioner, du finder f.eks. IT-universitet 1 km fra adressen. 

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og så er lejlighederne indrettet lyst og lækkert, med store vinduer, der lukker masser af lys ind i boligen.

Alle boligerne er 1-værelses lejligheder og måler 31-47 kvadratmeter. Huslejen starter fra 7.392 kr./md.

Der er pt. 1 ledig bolig med overtagelse fra 1. juni. Den ledige bolig er 38 kvadratmeter og har en husleje på 8.100 kr./md. plus aconto vand og varme for 400 kr./md. Der kan ansøges om boligstøtte.  Her kan man søge om tilladelse til at holde 1 indekat. 

Fællesfaciliteter 
Der findes kombineret  fællesrum-og-køkkener, så man kan hygge sig sammen med de øvrige beboere. Derudover findes der på toppen af ejendommen en stor, lækker tagterrasse. 

Ansøgning 
Der ansøges direkte hos udlejer, hvor du også kan booke en fremvisning. 

Læs mere om boligerne samt hvordan du ansøger ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.