Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Åbnede 13. dec. – Skriv dig op nu

I cykelafstand til CBS, KU og Københavns Erhvervsakademi er dette kollegie lige åbnet. Kollegiet består af 2 blokke, som begge er 3-etager. Samlet er der 71 studieboliger og 72 værelser i 18 delelejligheder.

Kollegiet ligger i Nordvest kvarteret med stisystem til Fuglebakken Station og er omgivet af en række grønne områder. Området er rigt på både indkøbsmuligheder, fitness og caféer.

Boligerne
Alle studieboliger er lyse og af høj kvalitet. De har eget køkken og bad og desuden får man sit eget depotrum på 1,5 kvadratmeter. Huslejen starter fra 5.700 kr./mdr. eksklusiv forbrug afhængig af størrelsen på boligen. Studieboligerne er mellem 35 kvadratmeter og 48 kvadratmeter store.

Der findes også dele-lejligheder som er i 2 etager. Disse har adgang til de fælles tagterrasser på 3. sal. Huslejen for et værelse i en dele-lejlighed er 3.800 kr./mdr. eksklusive forbrug.

På kollegiet er der syv fælles opholdsrum, cykelparkering i kælderen og et fællesvaskeri og tørrerum i kælderen.

Har du bil? Så kan du leje en p-plads i kælderen under kollegiet.

Opskrivning
Du kan skrive dig op til en af de 143 boliger nu, og være heldig at være blandt den første generation, der flytter ind. Kollegiet åbnede nemlig d. 13. december, 2019, så alt er stadig nyt. 
Tryk på knappen nedenfor og find opskrivningsstedet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.