222 1-værelses studieboliger i Sydhavnen - Ansøg om de ledige i dag!

Studieboliger I Sydhavnen

I Sydhavnen ligger denne bygning med 222 studieboliger med et enkelt værelse og 3 studieboliger med to værelser på 50 kvadratmeter. Størstedelen af lejlighederne har hems, eller en såkaldt indskudt 1. sal. Derudover har over halvdelen af studieboligerne en altan eller fransk altan med skøn udsigt over Københavns havn. Alle boliger kommer med eget badeværelse (med bruseniche) og køkken. Der kan derfor søges boligstøtte til disse boliger. 

Boligerne
Lejlighederne er alle nye og har derfor moderne køkkenelementer, lyst trægulv og stilrent badeværelse. Køkkenet er et trinettekøkken hvor fornødenheder som køleskab, fryser, kogeplader, vask og ovn er installeret i hver lejlighed. Alle lejligheder har en åben planløsning og et stort vinduesparti hvor lys strømmer ind. Boligerne ligger i Københavns Sydhavn som er et nyere område som efter årene står flot og attraktivt med mange butikker og aktivitetsmuligheder for alle. Derudover er bydelen tæt på København V samt offentlig transport som nemt kan forbinde den studerende med centrum af byen.

Husleje
1-værelsesboliger koster mellem 6.000-9.500 kr. om måneden afhængigt af størrelsen på boligen mens 2-værelsesboligerne koster mellem 7.800-8.700 kr. om måneden afhængigt af størrelsen.

Lige nu er der 5 ledige boliger mellem 34 og 66 kvm. De ledige boliger starter fra 6.000 kr./md. og er klar til overtagelse snarest muligt, i december eller i januar.

Ansøg
For at komme i betragtning til disse boliger skal du være studieaktiv og fremvise gyldig studiedokumentation

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.