Adskillige ledige kollegieværelser- og lejligheder

OBS DER ER PT INGEN LEDIGE BOLIGER

 

En kollegieadministrator, der råder over kollegier flere steder i København, har lige nu adskillige ledige værelser. Mange af kollegieboligerne, som egentlig var tiltænkt amerikanske studerende, bliver nu udlejet til danske studerende.

Alle kollegiepladserne skal ansøges motiveret, så du slipper for at se passivt til på den almindelige venteliste. Dette giver dig i stedet mulighed for at have indflydelse på dine chancer for at få tildelt en bolig.

For at ansøge om en bolig på ét af de tre kollegier skal du være mellem 18-27 år, være studieaktiv (eller have søgt ind på en kommende uddannelse). Du skal have mindst et år tilbage af uddannelsen og have en gyldig opholdstilladelse.

Kollegieadministratoren råder over fire kollegier. Et af dem er nybygget og er lige åbnet på Amager. Her er 153 værelser fordelt på 39 lejligheder. Læs mere om dem her.

Fra-bruger.jpg

Et socialt kollegie ved Christianshavns hyggelige kanaler og caféer

Kollegiet huser 250 studerende, tæt ved Christianshavn. Her er fokus på det sociale med både fodboldklub, krea-klub og fredagsbarer. Der arrangeres også fællesture til aktiviteter rundt omkring i København.

Boligerne er 35-58 kvadratmeter og har en husleje på 4.877-7.407 kr./mdr., men med mulighed for at søge boligstøtte. Lige nu tilbyder kollegiet ledige boliger i efterårssemestret 2021. Dvs. fra d. 1 september til d. 18 december 2021.

kollegie-på-frederiksberg.jpg

Nybygget kollegium centralt på Frederiksberg

Tæt op ad Copenhagen Business School, barer, caféer og indkøbsmuligheder ligger dette nybyggede kollegie, som har plads til i alt 238 studerende. 

Kollegiet er bygget op af større lejligheder, der hver deles mellem 5-8 studerende, men hvor hver person har sit eget værelse. På denne måde kan man dyrke fællesskabet i et fælleskøkken, men også trække sig tilbage på sit eget værelse.

Huslejen for et værelse her er mellem 3.279-5.127 kr./mdr. inkl. forbrug.

Tæt ved Langebro og udsigt udover Københavns Kanal

Dette kollegium ligger så tæt på Københavns Kanal, at nogle værelser har udsigt udover kanalen. På blot få minutter kan du cykle til både Christianshavn og Rådhuspladsen.

Du får dit eget værelse, men toilet, bad og køkken deles med andre beboere på etagen. Værelserne er mellem 12-22 kvadratmeter og huslejen ligger på 2.656-5.127 kr./mdr. afhængigt af værelsets størrelse. Udover at huslejen er inkl. forbrug, så inkluderer den også sociale aktiviteter, vaskemaskine og tørretumbler, dit helt eget depot i kælderen samt professionel rengøring af køkken, toilet og bad.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.