Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Mange ledige kollegieværelser

OBS: De tre kollegier tager i øjeblikket ikke imod ansøgere!

Unik mulighed for at få en kollegiebolig
Tre kollegier i København, hvor der normalt bor en stor mængde amerikanske studerende, har rigtig mange ledige kollegieværelser. Mange af kollegieboligerne, som egentlig var tiltænkt amerikanske studerende, blive udlejet til danske studerende. 

Boligerne er med overtagelse i midt-maj, 2020 eller fra 1. juni, 2020.

Alle kollegiepladserne skal ansøges motiveret, så du slipper for at se passivt til på den almindelige venteliste. Du har derfor mulighed for at have indflydelse på dine chancer for at få tildelt en bolig.

For at ansøge om en bolig på ét af de tre kollegier skal du være mellem 18-27 år, være studieaktiv (eller have søgt ind på en kommende uddannelse). Du skal have mindst 2 år tilbage af uddannelsen og have en gyldig opholdstilladelse.

Du kan læse mere om de tre kollegier her på siden.

Fra bruger

Et socialt kollegie ved Christianshavns hyggelige kanaler og caféer

Kollegiet huser 250 studerende, tæt ved Christianshavn. Her fokus på det sociale med både fodboldklub, krea-klub og fredagsbarer. Der arrangeres også fællesture til aktiviteter rundt omkring i København.

Boligerne er 35-58 kvadratmeter og har en husleje på 4.877-7.407 kr./mdr., men med mulighed for at søge boligstøtte.

kollegie på frederiksberg

Nybygget kollegium centralt på Frederiksberg

Tæt op ad Copenhagen Business School, barer, caféer og indkøbsmuligheder ligger dette nybyggede kollegie, som har plads til samlet 238 studerende. 

Kollegiet er bygget op af større lejligheder, der hver deles mellem 5-8 studerende, men hvor hver person hat sit eget værelse. På den måde kan man dyrke fællesskabet i et fælleskøkken, men også trække sig tilbage på sit eget værelse.

Huslejen for et værelse her er mellem 3.279-5.127 kr./mdr. inkl. forbrug.

ansøgningsfrist på kollegie i indre københavn

Tæt ved Langebro og udsigt udover Københavns Kanal

Dette kollegium ligger så tæt på Københavns Kanal, at nogle værelser har udsigt udover kanalen fra deres værelser. På blot få minutter kan du cykle til både Christianshavn og Rådhuspladsen.

Du får dit eget værelse, men toilet, bad og køkken deles med andre beboere på etagen. Værelserne er mellem 12-22 kvadratmeter og huslejen ligger på 2.656-5.127 kr./mdr. afhængigt af værelsets størrelse. Udover at huslejen er inkl. forbrug, så inkluderer den også sociale aktiviteter, vaskemaskine og tørretumbler, dit helt eget depot i kælderen samt professionel rengøring af køkken, toilet og bad.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.