Nyopførte boliger i København SV

Disse 1-værelses boliger ligger i København SV, og åbner for indflytning til sommer. Allerede nu kan du booke en bolig – og udlejer afholder Åbent Hus på søndag!

Lejlighederne
Her er tale om i alt 333 1-værelses lejligheder med eget badeværelse og moderne køkkenfaciliteter såsom induktionskogeplader og kølefryseskab.

Der findes både møblerede og umøblerede lejligheder, så man kan booke lige præcis det man har brug for. 

Derudover har alle lejligheder fransk altan, samt adgang til moderne fællesområder såsom lounge- og arbejdsområde, in-house café og fælleskøkkener, hvor hyggen kan sprede sig.

I bygningen er der også vaskeri og tagterrasse som beboerne deles om, og så er der en smart udlejningsboks, hvor beboerne kan leje alt fra støvsugere til printere og borremaskiner! 

Lejlighederne er mellem 31-40 kvadratmeter og huslejen starter på 7.750 kr./md. og der kan ansøges om boligstøtte til alle lejemålmål. 

Ansøgning
For at ansøge klikker man sig ind på den bolig man er interesseret i, og kontakter udlejer ved en kontaktformular. På den måde foregår ansøgningsprocessen som en slags booking. 

Læs mere om boligerne og find ansøgningsstedet samt information om åbent hus ved at klikke på knappen nedenfor. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. 
Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye ungdomsboliger i København SV
Nye 1-værelses i København SV

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.