Ansøgningsfrist tæt på Christianshavn - kbh-Kollegier.dk

Ansøgningsfrist tæt på Christianshavn

På den centrale del af Amager, tæt på Islands Brygge, Christianshavn og Indre By, ligger dette kollegie. Her er 107 værelser, og lige nu kan du ansøge om ét af dem. Den årlige ansøgningsfrist er i år d. 15. august 2021.

Om boligerne
Dette kollegie er forholdsvist nyt, og dets 107 værelser er  fordelt på seks etager. Kollegiet tilbyder fire forskellige værelsestyper, som varierer i størrelse og form: enkeltværelse, parværelse, handicapværelse (kommer snart), og to-etagers familiebolig. Fælles for alle værelserne er, at de har eget køkken og badeværelse med seperat bruseniche. 

Huslejen stater fra 4.540 kr. pr måned (aug, 2021), men der kan søges om boligstøtte. 

Faciliteter
Kollegiet rummer en hel del forskellige faciliteter, som beboerne kan nyde godt af, og som er med til at styrke fællesskabet og det sociale liv på kollegiet. Hver etage rummer to fælleskøkkener og stuer. Derudover kan nævnes faciliteter såsom cykel- og parkeringskælder, motionsrum, værksted, festsal, vaskerum og tagterrasse.

Beliggenheden
Kollegiet ligger centralt placeret på Amager, med 10 minutter på cykel til centrum af København, og desuden tæt på Islands Brygge metrostation, og i kort cykelafstand til bl.a. Islands Brygge, Amagerbrogade og Christianshavn.

Ansøg motiveret
For at ansøge om et værelse på dette kollegium, skal du sende en motiveret ansøgning senest d. 15. august 2021. På næste side kan du læse mere om den motiverede ansøgning. 

For at komme i betragtning til et værelse på kollegiet, skal du være myndig og være indskrevet på en SU-godkendt fuldtids videregående uddannelse. Du er også berettiget til at søge hvis du er udenlandsk betalingsstuderende på en SU-støttet uddannelse i Danmark, eller elev i praktik på en erhvervsuddannelse. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegieværelse på Bikuben Kollegiet
Tagterrasse på Bikuben Kollegiet
Kollegieværelse

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.