Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige boliger på Nørrebro

Lige nu er der ingen ledige boliger i denne afdeling.

Boligerne ligger på Nørrebro tæt på Nørrebro Bycenter, Nørrebro Station og det pulserende liv på Nørrebrogade. Huset består af lejligheder på 36-47 kvadratmeter, som indeholder køkkenniche og eget badeværelse. 

Hver lejlighed indeholder også en fransk eller almindelig altan. Ejendommen er nyopført, og hver etage har et fælles opholdsrum, hvor du kan hænge ud med etagens øvrige beboere. Sidst men ikke mindst, er der en stor tagterrasse på 300 kvadratmeter.

Ansøgning
Det er et krav, at man er studerende, og lejligheden skal fraflyttes senest 3 måneder efter endt uddannelse. Du skal være under 30 år for at være berettiget til at bo i disse ungdomsboliger.

Boligen
De to ledige boliger er på 36-39 kvadratmeter og koster 7.000 kr. pr. måned. Boligerne er klar til overtagelse 1. oktober 2020. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.