Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller.
Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner.

Kollegiet

På kollegiet er der 153 værelser, delt i såkaldte lejligheder, hvor beboerne deles om køkken, bade- og toiletfaciliteter. Kollegiet stræber efter at opnå en beboersammensætning af både danske og internationale studerende. Der er altså lagt op til en kollektiv og internationalt orienteret levevis, hvor danske, amerikanske og andre internationale studerende lever sammen i bofællesskaber.

Idéen bag kollegiet er at skabe gode fællesskaber både i de mindre lejlighedsfællesskaber og mellem alle kollegiets beboere. 
Alle beboerne har adgang til tagterrasse og andre fælleslokaler. En del af huslejen går derudover til sociale aktiviteter på kollegiet, så kollegiefællerne kan rystes sammen og få den bedste kollegie-tid.

Huslejen ligger mellem 3.732-8.863 kr./mdr. inkl. vand, varme, el, wifi og løbende forsyning af rengøringsartikler. Desuden er køkkener og stuer i lejlighederne udstyret og indrettet på forhånd.

Ansøgning

Du skriver dig op ved kollegiet og en del af processen indebærer en motiveret ansøgning, hvilket giver gode muligheder for at påvirke udvælgelsen. 
Du skal være mellem 18-27 år, være studerende og have minimum et år tilbage af dine studier.

 
Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.