Ledige værelser ved Christianshavn - kbh-Kollegier.dk

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller.
Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner.

Kollegiet

På kollegiet er der 153 værelser, delt i såkaldte lejligheder, hvor beboerne deles om køkken, bade- og toiletfaciliteter. Kollegiet stræber efter at opnå en beboersammensætning af både danske og internationale studerende. Der er altså lagt op til en kollektiv og internationalt orienteret levevis, hvor danske, amerikanske og andre internationale studerende lever sammen i bofællesskaber.

Idéen bag kollegiet er at skabe gode fællesskaber både i de mindre lejlighedsfællesskaber og mellem alle kollegiets beboere. 
Alle beboerne har adgang til tagterrasse og andre fælleslokaler. En del af huslejen går derudover til sociale aktiviteter på kollegiet, så kollegiefællerne kan rystes sammen og få den bedste kollegie-tid.

Huslejen ligger mellem 3.732-8.863 kr./mdr. inkl. vand, varme, el, wifi og løbende forsyning af rengøringsartikler. Desuden er køkkener og stuer i lejlighederne udstyret og indrettet på forhånd.

Ansøgning

Du skriver dig op ved kollegiet og en del af processen indebærer en motiveret ansøgning, hvilket giver gode muligheder for at påvirke udvælgelsen. 
Du skal være mellem 18-27 år, være studerende og have minimum et år tilbage af dine studier.

 
Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
centralt nørrebro kollegie

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro står denne bygning, færdigbygget i 2016, med 79 etværelseslejligheder til unge studerende tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter…

LÆS MERE »

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.