Fremleje af kollegieværelse - kbh-Kollegier.dk

Fremleje af kollegieværelse

Værelset er ikke længere ledigt.

 

Et kollegieværelse i Valby fremlejes fra d. 04.08.2021 til d. 31.01.2022, da værelsets nuværende beboer skal på udveksling i ét semester.

Om boligen
Kollegieværelset udlejes møbleret. Seng, bord, stol, posefri støvsuger, køleskab med fryserum, mikroovn, køkkenredskaber (til brug i fælleskøkkenet) mm. vil blive stående. Fra værelset er der udsigt til masser af grønt. Som det kan ses på billedet, er der blevet brugt aviser som alternativ til gardin – aviserne kan fjernes, af udlejeren, efter aftale.

Det store fælleskøkken har to ovne og tre vaske – og desuden er der tilknyttet en altan til køkkenet. Fælles vaskemaskine og tørretumler kan benyttes gratis. Man skriver blot sit værelsesnummer på et skema for at reservere en tid. Der er parkeringsplads og cykelstativer. En rengøringsmand gør arealerne rent hver tirsdag morgen.

Der er ca. 10-15 andre kollegianere på 1. etage. Beboerne er meget venlige og overvejende danske; lige nu er der en madklub og en filmklub i gang, som koordineres over en privat Facebook-gruppe.

Beliggenhed
Boligen ligger i Valby ved en rolig vej med meget lidt trafik. Der er rigeligt med grønt og ingen larm. Det tager 5 min. at gå til Lidl og 10 min. at gå til Valby Station. Det tager ca. 20 min. at cykle til Indre By.

Huslejen er på 3.965 kr. inkl. varme, vand, el og internet. Da det er et kollegie, skal du være studieaktiv. Børn, husdyr og rygning er ikke tilladt.

Læs mere om, hvordan du kommer i kontakt med udlejeren på næste side.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.