Otte delevenlige studieboliger - kbh-Kollegier.dk

Otte studieboliger på Frederiksberg

Lige nu er der otte ledige studieboliger på Frederiksberg. Hvis du ønsker at bo sammen med en af dine bedste venner, eller din kæreste, i en moderne lejlighed, med eget badeværelse og køkken, så er dette en rigtig god mulighed!

Kollegiet har udover de 92 lækre lejligheder også adskillige fællesrum, hvor hyggen kan sprede sig. Derudover er der også adgang til en tagterrasse, hvorfra det er muligt at skue ud over byen. Kollegiet ligger tæt på Flintholm Station, hvorfra både metroen og S-tog giver hurtig og nem adgang til resten af København.

Om boligerne
Lige nu er der syv ledige toværelsesboliger.  Boligerne er lyse og moderne og mellem 39 og 43 kvadratmeter store.

Som det fremgår af plantegningen, er de to værelser i toværelsesboligerne adskilte, hvilket gør det muligt for to venner/veninder/et kærestepar at flytte ind sammen på dette kollegium. 

Boligerne koster mellem 9.895 og 10.195 kr. pr. måned. Derudover løber udgifterne til vand og varme månedligt op i omkring 600 kr. Bemærk, at der er mulighed for at søge om boligstøtte, men at der også skal betales et depositum på ca. 30.000 kr. ved indflytning samt en måneds forudbetalt husleje.

Ansøgning
De formelle ansøgningskriterier du skal leve op til, er at være studerende på en godkendt uddannelse, være mellem 18-30 år og have mindst ét år tilbage af studiet. 

For at reservere en af lejlighederne skal du være til en fremvisning. Derfor er det første du skal gøre, hvis du er interesseret i en af lejlighederne, at melde dig til en fremvisning. Dette kan du læse mere om ved at klikke nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Flintholm_II_værelse.jpg
Flintholm_plantegning.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nybyggede studieboliger på Katrinedalsvej i Vanløse ikke langt fra stationen.

Ledig studiebolig

Der er lige nu en ledig bolig i denne ejendom i Vanløse. Bygningen består af 43 1-værelses studieboliger, som er mellem 36-41 kvadratmeter store, og…

LÆS MERE »

Studiehoteller

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet. Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt at finde…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.