Ledige studieboliger på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

6 ledige studieboliger på Frederiksberg

OBS: Der er pt. ingen ledige boliger i denne afdeling (17.01.2022)

Lige nu er der seks ledige studieboliger på et Frederiksberg-kollegium. Boligerne kan overtages 1. marts 2022.

Hvis du ønsker at bo sammen med én af dine bedste venner, eller din kæreste, i en moderne lejlighed, med eget badeværelse og køkken, så er dette en rigtig god mulighed!

Kollegiet rummer, udover de i alt 92 lækre lejligheder, også adskillige fællesrum, hvor hyggen kan sprede sig. Derudover er der også adgang til en tagterrasse, hvorfra det er muligt at skue ud over byen. Kollegiet ligger tæt på Flintholm Station, hvorfra både metro og S-tog giver dig hurtig og nem adgang til resten af København.

Om boligerne
Lige nu er der to ledige toværelsesboliger og fire boliger med ét værelse. Boligerne er lyse og moderne og på 35-50 kvadratmeter. Boligerne koster 6.700-9.650 kr. pr. måned ekskl. forbrug. 

Generelt er værelserne i toværelsesboligerne er adskilte, hvilket gør det muligt for to venner/veninder/et kærestepar at flytte ind sammen (se plantegningen). Bemærk, at der er mulighed for at søge om boligstøtte, men at der også skal betales et depositum på ca. 30.000 kr. ved indflytning samt én måneds forudbetalt husleje.

Ansøgning
De formelle ansøgningskriterier du skal leve op til, er at være studerende på en godkendt uddannelse, være mellem 18-30 år, og have mindst ét år tilbage af dit studie. 

For at reservere en af boligerne, skal du være til en fremvisning eller åbent hus. Derfor er det første du skal gøre, hvis du er interesseret i en af boligerne, at melde dig til en fremvisning. Dette kan du læse mere om ved at klikke nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Flintholm_II_værelse.jpg
Flintholm_plantegning.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ansøgningsfrist 1.-7. februar

Ønsker du at bo et sted, hvor den unikke arkitektur skaber optimale rammer for udviklingen af et stort kollegiefællesskab? Studieårene får ekstra fylde når hverdagen fyldes…

LÆS MERE »
Nyt og moderne kollegieværelse på Fuglebakkekollegiet.

Ledige værelser i Nordvest

I cykelafstand til CBS, KU og Københavns Erhvervsakademi ligger dette kollegium i Københavns nordvestkvarter. Kollegiet består af 2 blokke, som begge er 3-etager. Samlet er…

LÆS MERE »

Ledigt dobbeltværelse i Nordvest

Ledigt dobbeltværelse i Nordvest Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. 1. februar 2022 står et par-/dobbeltværelse ledigt på dette kollegium….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.