Lyse og moderne studieboliger på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

studieboliger på Frederiksberg

Der er pt. ingen ledige boliger.

Kollegiet rummer, udover de i alt 92 lækre lejligheder, også adskillige fællesrum, hvor hyggen kan sprede sig. Derudover er der også adgang til en tagterrasse, hvorfra det er muligt at skue ud over byen.
Kollegiet ligger tæt på Flintholm Station, hvorfra både metro og S-tog giver dig hurtig og nem adgang til resten af København.

Om boligerne
Lige nu er der flere ledige boliger med ét værelse eller to værelser. 

Boligerne er lyse og moderne og på 35-38 eller 46 kvadratmeter. Boligerne koster typisk mellem 6.700-9.650 kr. pr. måned ekskl. forbrug. Da der er eget køkken kan du søge om boligstøtte.

Generelt er værelserne i toværelsesboligerne er adskilte, hvilket gør det muligt for to venner/veninder/et kærestepar at flytte ind sammen (se plantegningen). Bemærk, at der er mulighed for at søge om boligstøtte, men at der også skal betales et depositum på ca. 30.000 kr. ved indflytning samt én måneds forudbetalt husleje.

Ansøgning
De formelle ansøgningskriterier du skal leve op til, er at være studerende på en godkendt uddannelse, være mellem 18-30 år, og have mindst ét år tilbage af dit studie. 

For at reservere en af boligerne, skal du være til en fremvisning eller åbent hus. Derfor er det første du skal gøre, hvis du er interesseret i en af boligerne, at melde dig til en fremvisning.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Flintholm_II_værelse.jpg
Flintholm_plantegning.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.