DELEVENLIGE STUDIEBOLIGER

Lige nu er der 11 ledige studieboliger på Frederiksberg. Hvis du ønsker at bo sammen med en af dine bedste venner i en moderne lejlighed, med eget badeværelse og køkken, så er dette en rigtig god mulighed!

Kollegiet har ud over de 92 lækre lejligheder også adskillige fællesrum, hvor hyggen kan sprede sig. Derudover er det også adgang til en tagterrasse, hvorfra det er muligt at skue ud over byen. Kollegiet ligger tæt på Flintholm Station, hvorfra både metroen og S-tog giver hurtig og nem adgang til resten af København.

Om boligerne
Der er tale om to forskellige boligtyper. Der er både ledige ét- og delevenlige to-værelseslejligheder på hhv. 28-32 og 39-43 kvadratmeter. Lige nu er der fire ledige boliger med ét værelse og syv ledige toværelsesboliger.

Som det fremgår af plantegningen, fra toværelseslejlighederne, er de to værelser adskilte, hvilket gør det muligt for to venner/veninder at flytte ind sammen på dette kollegium. 

Boligerne koster mellem 5.995-10.195 kr. pr. måned. Derudover løber udgifterne til vand og varme månedligt op i 600 kr. Udgifterne kan deles i to, og derudover er der mulighed for at søge om boligstøtte. Bemærk at der også skal betales et depositum på ca. 30.000 kr. ved indflytning samt en måneds forudbetalt husleje.

Ansøgning
De formelle ansøgningskriterier du skal leve op til, er at være studerende på en godkendt uddannelse, være mellem 18-30 år og have mindst ét år tilbage af studiet. 

For at reservere en af lejlighederne skal du være til en fremvisning. Derfor er det første du skal gøre, hvis du er interesseret i en af lejligheder at melde dig til en fremvisning. Dette kan du læse mere om ved at klikke nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Flintholm_II_værelse.jpg
Flintholm_plantegning.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

Mere end et sted at bo

Mere end et sted at bo… Det er kollegiets motto, og dermed er der lagt op til et kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder meget. Hvis du…

LÆS MERE »

Nye studieboliger i 2021

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer…

LÆS MERE »

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.