3 ledige studieboliger på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

3 ledige studieboliger på Frederiksberg

Lige nu er der tre ledige studieboliger på Frederiksberg. To af boligerne er ledige nu, imens den tredje er med overtagelse 1. oktober, 2021.

Hvis du ønsker at bo sammen med én af dine bedste venner, eller din kæreste, i en moderne lejlighed, med eget badeværelse og køkken, så er dette en rigtig god mulighed!

Kollegiet rummer, udover de i alt 92 lækre lejligheder, også adskillige fællesrum, hvor hyggen kan sprede sig. Derudover er der også adgang til en tagterrasse, hvorfra det er muligt at skue ud over byen. Kollegiet ligger tæt på Flintholm Station, hvorfra både metro og S-tog giver dig hurtig og nem adgang til resten af København.

Om boligerne
Lige nu er der tre ledige toværelsesboliger. Boligerne er lyse og moderne, og mellem 36 og 46 kvadratmeter store.

Værelserne i toværelsesboligerne er adskilte, hvilket gør det muligt for to venner/veninder/et kærestepar at flytte ind sammen (se plantegningen). 

Boligerne koster mellem 9.550 kr. og 9.700 kr. pr. måned. Derudover løber udgifterne til vand og varme månedligt op i omkring 600 kr. Bemærk, at der er mulighed for at søge om boligstøtte, men at der også skal betales et depositum på ca. 30.000 kr. ved indflytning samt én måneds forudbetalt husleje.

Ansøgning
De formelle ansøgningskriterier du skal leve op til, er at være studerende på en godkendt uddannelse, være mellem 18-30 år, og have mindst ét år tilbage af dit studie. 

For at reservere en af boligerne, skal du være til en fremvisning. Derfor er det første du skal gøre, hvis du er interesseret i en af boligerne, at melde dig til en fremvisning. Dette kan du læse mere om ved at klikke nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Flintholm_II_værelse.jpg
Flintholm_plantegning.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
Helt nye boliger til studerende i København

100+ ledige lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.