fbpx

Ledige værelser på Frederiksberg

Der er snart ledige værelser på dette skønne Frederiksberg-kollegie!

Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i området. Desuden ligger Copenhagen Business School inden for gåafstand.

Kollegiet består af en række lejligheder, som alle huser 5-8 studerende med hver deres eget værelse. På den måde er der både plads til fællesskabet i form af fælleskøkken som deles med de andre beboere i lejligheden, men også til at man kan lukke døren til sit eget værelse. Samlet er der plads til 103 danske eller internationale studerende og 135 DIS-studerende.

Tidligere har kollegiet kun behandlet ansøgninger to til tre gange årligt, men nu har de netop åbnet for ansøgninger hele året.

Husleje
Den månedlige husleje ligger mellem 3.279 – 5.127 DKK / måned Inkl. forbrug af el, vand og varme.

Ansøgningskrav:
Du skal være ung og studieaktiv, eller have søgt ind på en uddannelse du forventer at starte på indenfor kort tid. Derudover skal du have mindst et år tilbage af din uddannelse samt have en gyldig opholdstilladelse i Danmark.

Ansøgningsprocessen
Processen for ansøgning om en plads på kollegiet giver dig mulighed for at influere på dine chancer, for at få tildelt en bolig. Ansøgningen består nemlig af en skriftlig ansøgning omkring din motivation for at bo på kollegiet, efterfulgt af enten en workshop eller et interview.

Du kan læse mere om den motiverede ansøgning og få tips til indholdet i din skriftelige ansøgning her.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.