Kollegieværelser på Frederiksberg

Der er snart ledige værelser på dette skønne Frederiksberg-kollegie!

Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i området. Desuden ligger Copenhagen Business School inden for gåafstand.

Kollegiet består af en række lejligheder, som alle huser 5-8 studerende med hver deres eget værelse. På den måde er der både plads til fællesskabet i form af fælleskøkken som deles med de andre beboere i lejligheden, men også til at man kan lukke døren til sit eget værelse. Samlet er der plads til 103 danske eller internationale studerende og 135 DIS-studerende.

Tidligere har kollegiet kun behandlet ansøgninger to til tre gange årligt, men nu har de netop åbnet for ansøgninger hele året.

Husleje
Den månedlige husleje ligger mellem 3.279 – 5.127 DKK / måned Inkl. forbrug af el, vand og varme.

Ansøgningskrav:
Du skal være ung og studieaktiv, eller have søgt ind på en uddannelse du forventer at starte på indenfor kort tid. Derudover skal du have mindst et år tilbage af din uddannelse samt have en gyldig opholdstilladelse i Danmark.

Ansøgningsprocessen
Processen for ansøgning om en plads på kollegiet giver dig mulighed for at influere på dine chancer, for at få tildelt en bolig. Ansøgningen består nemlig af en skriftlig ansøgning omkring din motivation for at bo på kollegiet, efterfulgt af enten en workshop eller et interview.

Du kan læse mere om den motiverede ansøgning og få tips til indholdet i din skriftelige ansøgning her.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.