Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Frist på Frederiksberg

Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i området. Desuden ligger Copenhagen Business School inden for gåafstand.

Kollegiet består af en række lejligheder, som alle huser 5-8 studerende med hver deres eget værelse. På den måde er der både plads til fællesskabet i form af fælleskøkken som deles med de andre beboere i lejligheden, men også til at man kan lukke døren til sit eget værelse. Samlet er der plads til 103 danske eller internationale studerende og 135 DIS-studerende.

Kollegiet behandler kun ansøgninger to til tre gange årligt og næste behandlingsfrist er mellem d. 26. september – 14. oktober, 2019. Det betyder, at kollegiet skal have din ansøgning i hænde senest den 14. oktober, 2019.

Ansøgningskrav:
Du skal være ung og studieaktiv, eller have søgt ind på en kommende uddannelse, samt have mindst et år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.