Fremleje på Frederiksberg

VÆRELSET ER UDLEJET OG DERFOR IKKE LÆNGERE LEDIGT (OPDATERET 16. JULI, 2020)


Fremleje af studiebolig
Leder du efter et sted at bo i perioden 1. juli til 31. december? Og føler du dig hjemme på Frederiksberg? Hvis du kan svare ja til de to spørgsmål så bør du læser videre her.

Én studiebolig beliggende på Frederiksberg udlejes nemlig i ovennævnte periode. Udlejningsperioden kan måske synes kort. Men da mange studerende netop er på udkig efter en midlertidig bolig, kan denne løsning være ideel for mange. Studieboligen henvender sig dermed især til studerende, der eksempelvis skal på udveksling i starten af det nye år – eller alligevel ønsker en anden boligløsning i det nye år.

Om området
Studieboligen er placeret på den ydre del af Frederiksberg. I området er der gode muligheder for afslappende stunder i Frederiksberg Have, ved Damhussøen og i Grøndalsparken. Derudover er det kulturelle byrum i grænselandet mellem Frederiksberg og Vesterbro kun et kvarters cykeltur væk. I det umiddelbare nærområde er der dog også gode transport- og indkøbsmuligheder, og derudover er Frederiksberg Teater og kulturhuset KU.BE indenfor kort rækkevidde.

Lejligheden er en del af et boligkompleks med i alt 92 studieboliger. Her er altså gode muligheder for at skabe fællesskaber med andre studerende.

Om boligen
Der er tale om en 1-værelsesbolig, bygget i 2018, med eget badeværelse og køkken. Boligen vil blive udlejet uden møbler og huslejen lyder på 6.899.77 kr. inklusiv forbrug.

Ansøgning
Studieboligen kan du ansøge om ved at skrive til udlejeren via mail. Mailadressen kan du finde ved at klikke på knappen nedenfor.

Flintholm-2.jpg
Flintholm-2-skilt.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.