Hotelværelser på Vesterbro til studerende

Tilbuddet er ikke længere gældende.

Bo i luksuriøse omgivelser på et hotel, der går meget op i bæredygtighed. En god mulighed for dig, der er miljøbevidst og leder efter et sted at bo i en kortere periode.

Inkluderet morgenmad
Hvordan lyder det med fri morgenmad…hver eneste morgen? Morgenmaden på dette hotel kan give dig en rigtig god start på dagen. Buffeten er fyldt med økologi og lækre variationer – og så er det portionsanrettet, så du kan tage det med på farten, hvis du er stået lidt sent op. Dette kan også være en fordel for dig, der normalt ikke har appetit om morgenen, eller ikke rigtig orker at lave morgenmad.

Svanemærket hotelkæde
Hotelkæden bag tilbuddet går op i klimaet. Derfor er de blandt stoppet med at bruge engangsplastik, og derudover anvendes vandbesparende toiletter samt kemikaliefri og svanemærkede rengøringsprodukter. Det har gjort dem til det eneste svanemærkede hotelkæde i Danmark.

Værelserne og beliggenhed
Ud over morgenmad er internet, ugentlig rengøring samt skift af håndklæder og sengetøj også inkluderet.

Hotellet ligger midt på Vesterbro tæt på Søerne, Tivoli og Kødbyen. Dermed er placeringen ideel for dig, der ønsker at udforske den danske hovedstad på daglig basis!

Om tilbuddet
Tilbuddet gælder i maximalt 120 nætter og er derfor en god mulighed til dig/jer, der har brug for en midlertidig bolig mens du/I leder efter noget mere permanent. Prisen starter ved 6.480 kr. pr. måned og det er muligt at bo én eller to personer på værelset.

Værelset bookes for en forudbetalt periode af 30 dage ad gangen. Herefter kan bookingen fornyes med 30 dage ad gangen tre gange yderlige.

Tilbuddet gælder indtil 31. marts, 2021 og er gældende for studerende, der er fyldt 18 år.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Hotelværelse_til_studerende3.jpg
Hotelværelse_til_studerende5.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.