125 nye studieboliger - kbh-Kollegier.dk

125 nye studieboliger

Hvad har du lyst til efter en lang dag på universitetet?
…Måske en gåtur på Amager Fælled, hvor du kan plukke æbler, havtorn og brombær, mens du kigger efter rådyr, harer og køer? Eller hvad med at nyde en is i solen? Du kan selvfølgelig også tage ind og høre koncert i DR-Byen.

Hvis det lyder som gode muligheder for adspredelse efter en lang dag med hovedet i bøgerne skal du læse med her – på Amager åbner der nemlig snart et kollegium, som har DR-Byen, Ismageriet og Amager Fælled som nogle af sine nærmeste naboer.

Fra kollegiets tagterrasse vil du selv kunne skue ud over Amager og se hvor enormt stort et område Amager- og Kalvebod Fælled udgør. Der vil også være udsyn ned til de boldbaner, der etableres lige ude foran kollegiet.

125 studieboliger
Kollegiets 125 etværelses-boliger og seks familieboliger står klar til indflytning i efteråret 2020. De er alle udstyret med eget bad og køkken. Syv af boligerne er indrettet specielt til studerende med bevægelseshandicap. På hveranden etage er der desuden fælleskøkkener, hvor du kan lære de andre studerende bedre at kende, mens I laver lidt god mad.

Ansøgningskriterier

For at ansøge skal du være mellem 18-35 år (dog fra 17 år hos RIU), og være igang med en godkendt uddannelse. Er din uddannelse SU-berettiget er den altid godkendt, ligesom lærlinge, elever, grundskoleelever mv. i et offentligt anerkendt uddannelsesforløb. For at få tilbud skal du minimum have to semestre tilbage af din uddannelse på det tidspunkt du flytter ind. Derudover må du ikke tjene mere end 170.000 kr. om året.

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om, hvor du skriver dig op til et værelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.