1-værelses Bolig til kærestepar i Valby

Der er pt. ingen ledige etværelsesboliger i denne ejendom (16.03.2022).

I Valbys gamle industrikvarter ligger en ejendom med 102 lejeboliger. Da boligerne har mellem ét og seks værelser, er nogle af dem tilgængelige for studerende.

Det er dog især par, og andre der vil kunne dele én etværelses-lejlighed, som kan efterfølge denne mulighed – boligerne er nemlig i den dyre ende. Men når først huslejen er betalt, vil I kunne nyde livet i en moderne lejlighed fra 2017 med eget bad, køkken og terrasse.

Beliggenheden
Boligerne ligger tæt på Vestre Kirkegård, der med sine 54 hektar er landets største kirkegård – og bestemt en gåtur værd. Hvad angår kulturelle tilbud er der ikke langt til det centrale Valby, og blot 10 minutter på cykel til det hippe Vesterbro.

Om den ledige bolig
Den ledige bolig koster 10.895 kr. pr. måned og derudover er der aconto varme/vand til 700 kr. måned. Boligen er på 61 kvm, hvilket gør det til stor étværelseslejlighed. Derudover er lejlighedens egen terrasse også værd at nævne. 

Bemærk desuden at I ligeledes får adgang til fællesfaciliteter som fælleslokaler og tagterrasser, samt udearealer med bænke, borde og legepladser. Boligen kan overtages med det samme.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Ungdomsbolig Kloeverbladsparken
bad studiebolig par

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.