Ledige kollegieværelser i Nordvest - kbh-Kollegier.dk

Nye Boliger i Nordvest

Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. I løbet af foråret 2021 udvider dette  kollegie med 12 nye værelser. Forventet indflytningsdato er mellem 1. og 15. maj 2021, men allerede nu kan du ansøge om et af værelserne. 

Om boligerne
Med de nybyggede værelser kommer kollegiet til at rumme omkring 100 værelser i alt. Værelserne er opdelt i 6 forskellige værelsestyper som varierer i størrelse og pris. Den månedlige husleje starter på 2.595,46 kr. Lige nu er der 10 ledige værelser på kollegiet, som du kan søge om allerede i dag. 

Faciliteter
Kollegiet er af ældre dato med stort fokus på tradition og fællesskab. Kollegiet rummer flere haver, hvor hyggen let kan sprede sig på de store grønne arealer. Derudover er der mange fællesfaciliteter såsom vaskekælder, bibliotek, træningsudstyr, fjernsynsstue, bordtennis, billard, klaver, festsal med køkken, cykelkælder, værksted og postrum. Årligt afholdes otte tilbagevendende fester med temaer såsom Introfest, 36TimersBar og Tour de Cousin. En gang om måneden afholdes der desuden Torsdagsbar.

Beliggenheden
Kollegiet ligger i Nordvest tæt på de skønne naturrige områder Utterslev Mose og Emdrup Sø. Kollegiet er i cykelafstand fra en lang række forskellige uddannelsesinstitutioner som DTU, KEA, DMUX, DPU og Nørre Campus. Desuden ligger kollegiet lige ved siden af Emdrup St., hvilket gør det nemt at komme ind til det centrale København med S-tog. 

Ansøg om et værelse

Lige nu kan du ansøge om et værelse ved at udfylde en standardformular fra kollegiet. For at komme i betragtning til et værelse, skal du være i lære som håndværker, eller være igang med en SU-berettiget uddannelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Værelse håndvask Håndværkerkollegiet
Værelse 4 Håndværkerkollegiet

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Mere end et sted at bo

Mere end et sted at bo… Det er kollegiets motto, og dermed er der lagt op til et kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder meget. Hvis du…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.