Ledigt dobbeltværelse i Nordvest

OBS: Værelsets overtagelsesdato er passeret (07.02.2022).

Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. 1. februar 2022 står et par-/dobbeltværelse ledigt på dette kollegium.  

Om boligerne
Med de nybyggede værelser, rummer kollegiet nu omkring 100 værelser i alt. Værelserne er opdelt i 6 forskellige værelsestyper som varierer i størrelse og pris. Den månedlige husleje starter på 2.595,46 kr. Lige nu er der ét ledigt værelse på kollegiet, som du kan søge om. Dette værelse er på 26 kvm og koster 6.000 kr. pr. måned inklusiv forbrug.

Faciliteter
Kollegiet er af ældre dato med stort fokus på tradition og fællesskab. Kollegiet rummer flere haver, hvor hyggen let kan sprede sig på de store grønne arealer. Derudover er der mange fællesfaciliteter såsom vaskekælder, bibliotek, træningsudstyr, fjernsynsstue, bordtennis, billard, klaver, festsal med køkken, cykelkælder, værksted og postrum. Årligt afholdes otte tilbagevendende fester med temaer såsom Introfest, 36TimersBar og Tour de Cousin. En gang om måneden afholdes der desuden Torsdagsbar.

Beliggenheden
Kollegiet ligger i Nordvest tæt på de skønne naturrige områder Utterslev Mose og Emdrup Sø. Kollegiet er i cykelafstand fra en lang række forskellige uddannelsesinstitutioner som DTU, KEA, DMUX, DPU og Nørre Campus. Desuden ligger kollegiet lige ved siden af Emdrup St., hvilket gør det nemt at komme ind til det centrale København med S-tog. 

Ansøg om et værelse

Lige nu kan du ansøge om et værelse ved at udfylde en standardformular fra kollegiet. For at komme i betragtning til et værelse, skal du være i lære som håndværker, eller være igang med en SU-berettiget uddannelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Værelse håndvask Håndværkerkollegiet
Værelse 4 Håndværkerkollegiet

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.