Nyopførte ungdomsboliger - første måned gratis

Disse nyopførte ungdomsboliger i København K står klar til udlejning fra 1. marts. Du kan være blandt de første der flytter ind som såkaldt “ambassadør”, og få første måneds husleje gratis! 

Lejlighederne
Ungdomsboligerne har en topplacering i København K, med Christianshavn, Københavns havn – og dermed Nyhavn – i umiddelbar nærhed. Man er derfor hverken langt fra uddannelsesinstitutioner, transport, kulturoplevelser samt shopping- og indkøbsmuligheder. 

Selve lejlighederne er fra 40 – 50 kvadratmeter, så her er altså tale om større 1-værelses lejemål. Der køkken, leverum og badeværelse i alle lejlighederne. Alle lejemål har derudover eget depotrum i selve lejligheden. 

Der er fælles vaskefaciliteter og cykelkælder i bygningen, samt fælleslokale og fælleskøkken på begge etager.
I samme bygning finder man familieboliger og et bo-fællesskab, der består af flere lejligheder samlet om fællesfaciliteter. 

Ungdomsboligerne har en husleje fra 4.745 – 5.379 kr./md.

Der er netop nu  åbnet op for opskrivning til boligerne, som står klar til indflytning allerede fra 15/2 for det som udlejer kalder “ambassadører”. Som ambassadør er man en af de første der flytter ind, og som bliver en del af et ambassadør-netværk, der hjælper med at udvikle faciliteterne ved at tilkendegive hvad der fungerer (og ikke fungerer). Derudover forventes man at  hjælpe de nye indflyttere når alle boligerne står klar 1. marts. Som ambassadør får man første måneds husleje gratis!

Ansøgning
For at komme i betragtning til boligerne skal man være studerende eller i lære. Der oprettes en profil ved udlejer, hvorfra man kan skrive sig op til boligerne. 
Får man tilbudt en bolig kan man ansøge om at blive såkaldt ‘ambassadør’. 

Læs mere om boligerne og find ansøgningsstedet samt information om åbent hus ved at klikke på knappen nedenfor. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. 
Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye ungdomsboliger i København K
Nye ungdomsboliger i København K

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.