Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Studiehoteller

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet (inklusiv Roskilde).  Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt at finde en beliggenhed, der passer dig bedst i forhold til studiet og transport.

Om værelserne
Værelserne er udstyret med skrivebord, WiFi, badeværelse og et velassorteret udvalg af tv-kanaler. Der vil være ugentlig rengøring og udskiftning af sengetøj. Værelserne er på 11-17 kvadratmeter og er uden køkkenudstyr.

Hotellerne har loungeområder, der kan bruges som studieområder, hvis du altså ikke får øje på barens våde varer først. Det er muligt at tilkøbe adgang til morgenmadsbuffeten, der koster 99 kr pr. dag.

Husleje
Prisen for et hotelværelse er 4.500 kr. pr. måned for en person. Hvis værelset deles af to personer, vil prisen for en måned være 5.500 kr. Tilbuddet gælder året ud (opholdet skal altså starte senest 1. december 2020) og kun for studerende, der kan fremvise gyldigt studiekort eller optagelsespapirer. Det er ikke muligt at have adresse på hotellet.

Find kontaktoplysninger og de præcise lokationer ved at klikke på knappen nedenfor.  

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

hotel_studerende1
hotel_studerende2

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.