Studiehoteller

Tilbuddet er ikke længere aktivt (maj, 2021).

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet. Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt at finde en beliggenhed, der passer dig bedst i forhold til studiet og transport.

Om værelserne

Værelserne er udstyret med skrivebord, WiFi, badeværelse og et velassorteret udvalg af tv-kanaler. Der vil være ugentlig rengøring og udskiftning af sengetøj. Værelserne er på 11-17 kvadratmeter og er uden køkkenudstyr.

Hotellerne har loungeområder, der kan bruges som studieområder, hvis du altså ikke får øje på barens våde varer først. Det er muligt at tilkøbe adgang til morgenmadsbuffeten, der koster 99 kr pr. dag.

Husleje

Prisen for et hotelværelse er 4.500 kr. pr. måned for en person. Hvis værelset deles af to personer, vil prisen for en måned være 5.500 kr. Tilbuddet gælder indtil udgangen af maj 2021 (opholdet skal altså starte senest 1. maj 2021) og kun for studerende, der kan fremvise gyldigt studiekort eller optagelsespapirer.

Det er ikke muligt at have adresse på hotellet.Derudover skal der fra opholdets start betales et depositum på 1.500 kr., som tilbagebetales efter endt ophold – betinget af værelsets stand.

Find kontaktoplysninger og de præcise lokationer ved at klikke på knappen nedenfor.  

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

hotel_studerende1-1.jpg
hotel_studerende2.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.