Studiehoteller

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet (inklusiv Roskilde).  Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt at finde en beliggenhed, der passer dig bedst i forhold til studiet og transport.

Om værelserne
Værelserne er udstyret med skrivebord, WiFi, badeværelse og et velassorteret udvalg af tv-kanaler. Der vil være ugentlig rengøring og udskiftning af sengetøj. Værelserne er på 11-17 kvadratmeter og er uden køkkenudstyr.

Hotellerne har loungeområder, der kan bruges som studieområder, hvis du altså ikke får øje på barens våde varer først. Det er muligt at tilkøbe adgang til morgenmadsbuffeten, der koster 99 kr pr. dag.

Husleje
Prisen for et hotelværelse er 4.500 kr. pr. måned for en person. Hvis værelset deles af to personer, vil prisen for en måned være 5.500 kr. Tilbuddet gælder året ud (opholdet skal altså starte senest 1. december 2020) og kun for studerende, der kan fremvise gyldigt studiekort eller optagelsespapirer. Det er ikke muligt at have adresse på hotellet.

Derudover skal der fra opholdets start betales et depositum på 1.500 kr., som tilbagebetales efter endt ophold – betinget af værelsets stand.

Find kontaktoplysninger og de præcise lokationer ved at klikke på knappen nedenfor.  

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

hotel_studerende1-1.jpg
hotel_studerende2.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

49 ledige boliger

49 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

1 ledigt værelse i Indre By

Til februar er der ét ledigt kollegieværelse i det centrale København. Men allerede nu kan du sende din motiverede ansøgning afsted! Kollegiet ligger som en…

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.