Ledige lejeboliger i København

Der er pt ingen ledige værelser i disse ejendomme (5. maj, 2021).

Mangler du et billigt sted at bo indtil sommer? En boligafdeling har lige nu ledige boliger på fem forskellige adresser i København – både i Indre By, på Christianshavn og på Østerbro.

Beliggenhed
Boligerne i Indre By ligger tæt på Strøgets mange butikker og kulturelle seværdigheder. På Christianshavn kan du flytte ind lige ved de hyggelige små kanaler, og på Østerbro kommer du til at bo ganske tæt på Fælledparken. Byens kulturelle tilbud i form af museer, teatre, biografer og koncertsale er selvfølgelig også lettilgængelige herfra. 

Husleje og lejeperioden
Huslejepriserne starter fra 1.400 kr.  og går op til 7.000 kr. pr. måned – så det er selvfølgelig meget forskelligt, hvor meget du får for huslejen. I nogle tilfælde er der tale om et værelse i en lejlighed, hvor du altså skal dele køkken, stue og badeværelse med andre studerende.

Det er et krav, at du er studerende, hvis du vil bo i denne afdeling.

Lejeperioden er tidsbegrænset og boligerne kan lejes indtil 30. juni 2021. Det er dog muligt at opsige lejemålet tidligere end dette.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Taasingegade_stue
Billederne er fra lejeboligerne på Østerbro og Christianshavn.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.