Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige lejeboliger i København

Lejeboliger tre steder i København
En udbyder af studieboliger tilbyder nu også lejeboliger flere steder i København. Både i Indre By, på Amager og Østerbro er der lige nu flere ledige lejeboliger. Selvom de ikke udelukkende henvender sig til studerende, er lejeboligerne særligt relevante for unge under uddannelse.

Forskellige beliggenheder
Nogle tænker måske, at København bare er København. Men der er altså ganske stor forskel på stemningen og omgivelserne på Amager og Østerbro og i Indre By.

Boligerne i Indre By ligger tæt på Rundetaarn og Strøget. Her er tempoet højt og der er altid manger mennesker rundt omkring på de mange caféer og i butikkerne. 

Byens kulturelle tilbud i form af museer, teatre, biografer og koncertsale er selvfølgelig også lettilgængelige herfra.

Er du mere til strand og natur bør du måske i stedet overveje Amager. Fra lejeboligerne er der 10 minutter på cykel ned til Amager Strandpark, hvor du med en morgendukkert ved solopgang kan starte dagen på idyllisk vis. 

På den modsatte side af stranden findes Amager Fælled og Kalvebod Fælled, hvor der findes et rigt plante- og dyreliv.

Vandet går igen som trækplaster på Østerbro, hvor der også er ledige lejeboliger. Både Nordhavn Bassin og Svanemøllestranden kan nås på under 10 minutter på cykel. 

Fælledparken ligger ligeledes meget tæt på boligerne. I det hele taget er stemningen på Østerbro rolig og hyggelig.

Husleje og lejeperioden
Huslejepriserne starter fra 4.786 kr. pr. måned og går op til 7.000,-. Eftersom boligerne er kategoriseret som almindelige lejeboliger er der ikke studiespecifikke ansøgningskrav. Dermed er alle velkomne til at sende deres ansøgninger.

Lejeperioden er tidsbegrænset og boligerne kan lejes indtil mart 2021. Det er dog muligt at opsige lejemålet tidligere end dette.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

DIS.Holmbladsgade_facade3
DIS.Holmbladsgade_facade1
Billederne er fra lejeboligerne på Amager.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.