Nye studieboliger på amager

Reserver en studiebolig ved vandet
Havet beskrives ofte som eliksir for sjælen. Så hvorfor ikke drikke denne eliksir hver dag!? Ud til Amager Strand åbner snart et nyt kollegium, der giver mulighed for at være i nærheden af det brusende hav på daglig basis. Der vil være ca. 15 minutters gang til stranden og bygningen vil derfor rejse sig nær Amager Skyline.

Amager Strandpark er fyldt med gode muligheder – her kan du dyrke forskellige sportsaktiviteter, nyde en is i det gode vejr og bade – naturligvis.

Kollegiets nærområde byder også på caféer, restauranter, fitnessmuligheder og andet godt. Derudover er metroen 600 meter væk og byen inden for cykelafstand.

Om boligerne
Med hver eneste af de 72 studieboliger følger adgang til enten altan, terrasse eller tagterrasse. Derudover er de indre faciliteter helt i top. Lysindfaldet vil suppleres af plankegulv i egetræ og et køkken med lyse overflader. Boligerne er fra 32-48 kvadratmeter og de har udover eget køkken også badeværelse og toilet.

Reserver din plads nu
Ved at trykke på knappen nedenfor kan du læse mere om, hvordan du skriver dig op til en af de 72 studieboliger.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.