Ledig bolig på vandet

OBS. ALLE STUDIEBOLIGER ER NU UDLEJET (OPDATERET 12. APRIL, 2020)

Vil du bo på Københavns Kanal med udsigt til Den Lille Havfrue og Marmorkirken, i en unik studiebolig på vandet? Så er det nu muligt at leje en flydende studielejlighed.

Der er 5 helt nye platforme, som består af 12 lejligheder (23-30 m2) og følgende fælles faciliteter: en 160 m2 gårdhave, en 65 m2 tagterrasse og et stort areal i bunden med personlige opbevaringsrum, køkken/alrum, TV-stue og vaskerum.

Studieboligerne
Alle lejligheder er indrettet som 1-værelses lejligheder på 23-30 m2 med eget toilet/bad og køkken. I de største lejligheder på 30 m2 må du gerne bo med en ven eller en kæreste. Derudover har du selvfølgelig adgang til alle fælles faciliteter, hvilket giver de bedste betingelser for at skabe et fællesskab ud over det sædvanlige.

Læs mere om studieboliger i København.

Husleje
Huslejen ligger på kr. 6.950-9.750 + forbrug, afhængigt af størrelse og beliggenhed. Det vil sige at hvis man bor 2 i en af de store boliger, så er huslejen blot 4.875 kr. ekskl. forbrug pr. mand. Derudover er det muligt at søge boligstøtte.

Der indbetales et depositum på 3 måneders husleje + den første måneds husleje inden indflytning.

Ansøgning
For at ansøge om en studiebolig skal du være studerende (SU-berettiget, elev eller lærling), og helst have mindst et år tilbage af din uddannelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.