Ansøgningsfrist udløbet

Her leder de efter nye kollegianere til deres kollegium på indre Nørrebro. Kollegiet ligger et stenkast fra Sankt Hans Torv, der er fyldt med butikker, caféer, restauranter og barer. Der er kun 15 minutters cykeltur til KUA, imens Nørreport ligger 5 minutter derfra.

Det er et lækkert kollegie, der har en skøn placering, med kort til indre København, studier og byliv.

Ledige værelser
Der er i øjeblikket 2 ledige værelser på dette skønne kollegium.

Ansøgningsfristen for værelserne var d. 31. januar, 2020. Du kan finde mere information omkring de enkelte værelser nedenunder.

Værelse nummer: 3.05 (Egner sig til 1 person)
Ledigt: 1.marts, 2020
Størrelse: 22 kvadratmeter (netto)
Husleje: 4.622 kr./mdr.

Værelse nummer: 1.10 (Egner sig til 1 person)
Ledigt: 1. april, 2020
Brutto størrelse: 22 kvadratmeter (netto)
Husleje: 4.621 kr./mdr.

Den månedlige husleje er eksklusiv en multimediepakke på 159 kr og beboerbidrag på 50 kr. Når du flytter ind er depositummet 3 måneders husleje + 1 måneds forudbetalt husleje.

Ansøgningskrav
Du skal studere på Københavns Universitet, eller hvis i søger som par, skal en af jer studere på Københavns Universitet. Derudover skal du have et ECTS-vægtede karaktergennemsnit på mindst 7,5 på alle beståede eksamener ved ansøgningstidspunktet. I tilfælde af der ikke er nok ansøgere med et vægtet karaktergennemsnit på 7,5, så kan personer med et lavere karaktergennemsnit blive optaget på kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.