Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige kollegieværelser på Nørrebro

Her leder de efter nye kollegianere til deres kollegium på indre Nørrebro. Kollegiet ligger et stenkast fra Sankt Hans Torv, der er fyldt med butikker, caféer, restauranter og barer. Der er kun 15 minutters cykeltur til KUA, imens Nørreport ligger 5 minutter derfra. 

Det er et lækkert kollegie, der har en skøn placering, med kort til indre København, studier og byliv.

Ledige værelser

Der er i øjeblikket to ledige værelser på Collegium Juris. Begge værelser egner sig bedst til én person. Ansøgningsfristen for værelserne er d. 13. marts 2019, eftersom der allerede bliver afholdt samtaler d. 20. marts 2019. Du kan finde mere information omkring de enkelte værelser nedenunder. 

Værelse nr: 2.10 (egner sig bedst til én person)
Ledig: 1. maj 2019
Størrelse: 24 kvadratmeter (netto)
Husleje pr. måned: 4.549,17 kr.

Værelse nr: 0.04 (egner sig bedst til én person)
Ledig: 15. august 2019
Størrelse: 27 kvadratmeter (netto)
Husleje pr. måned: 4.792 kr.

Den månedlige husleje er eksklusiv en multimediepakke på 159 kr og beboerbidrag på 50 kr. Når du flytter ind er depositummet 3 måneders husleje + 1 måneds forudbetalt husleje.

Ansøgningskrav:

Du skal studere på Københavns Universitet. Derudover skal du have et ECTS-vægtede karaktergennemsnit på mindst 7,5 på alle bestående eksamener ved ansøgningstidspunktet. I tilfælde af, at der ikke er nok ansøgere med et vægtet karaktergennemsnit på 7,5, så kan personer med et lavere karaktergennemsnit blive optaget på kollegiet. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
fælleskøkken 3

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.