Studieboliger i populære Nordhavn

Disse studieboliger ligger centralt i Nordhavn, omgivet af caféer, restauranter, butikker og en biograf, og lige ned til Nordhavns attraktive og velbesøgte havnebad.  

Om boligerne
Bygningen huser 275 lækre studieboliger. Lejlighederne findes i fem forskellige størrelser og udformninger, så der burde være en bolig for enhver smag.  Alle boligerne har eget badeværelse, og så kan du vælge imellem en bolig med kitchenette og adgang til fælleskøkken, eller en bolig med eget køkken. 
Du kan læse mere om huslejen og de forskellige boligtyper ved at trykke på “læs mere”-knappen i bunden.

Faciliteter
Beboerne vil blandt andet kunne nyde godt af en tagterrasse, et fitnesscenter, en læsesal, og en café. Derudover kan fællesskabet dyrkes i hele 15 fælleskøkkener, med plads til både madlavning, fællesmiddage, videoaftener og andre arrangementer. 
Fra boligerne er der ca. 15 minutter på cykel til Indre By, og nær boligerne ligger Nordhavn St., hvorfra man kan tage metro og S-tog rundt omkring i København, eller ud af byen.

Ansøgning
For at være berettiget til én af studieboligerne, skal du være mellem 18 og 30 år samt være skrevet op til, eller optaget på, en videregående uddannelse og du udfylder en formular på udlejers hjemmeside.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Studiebolig Nordhavn

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.