Nye studieboliger i Nordhavn - bo ved vandet i flotte omgivelser

Nye studieboliger i Nordhavn

1. februar, 2022 står 275 lækre studieboliger klar, i den nye og moderne bydel Nordhavn. Her er både omgivelser, faciliteter og placering helt i top, og allerede nu kan du skrive dig op til én af de legie boliger!

Om boligerne
Boligkompleksets 275 lejligheder kommer i fem forskellige størrelser og udformninger, så der burde være en bolig for enhver smag. I komplekset er der stort fokus på fællesskab og samvær, hvorfor der er lavet en del fælleskøkkener. Alle boligerne har eget badeværelse, og så kan du vælge imellem en bolig med kitchenette og adgang til fælleskøkken, eller en bolig med eget køkken. 

Faciliteter 
Beboerne i de nye studieboliger vil blandt andet kunne nyde godt af en tagterrasse, et fitnesscenter, en læsesal, og en café. Beboerne vil desuden kunne dyrke fællesskabet i hele 15 fælleskøkkener, med plads til både madlavning, fællesmiddage, videoaftener og andre arrangementer. 

Beliggenheden
De nye studieboliger ligger centralt i den nye og moderne bydel Nordhavn, omgivet af caféer, restauranter, butikker og en biograf. Boligerne ligger desuden lige ned til Nordhavns attraktive og velbesøgte havnebad.

Fra boligerne er der ca. 15 minutter på cykel til Indre By, og nær boligerne ligger Nordhavn St., hvorfra man kan tage metro og S-tog rundt omkring i København, eller ud af byen.  

Ansøg om en bolig

Du kan allerede nu ansøge om én af de attraktive studieboliger i Nordhavn. For at være berettiget til én af studieboligerne, skal du være mellem 18 og 30 år samt være skrevet op til, eller optaget på, en videregående uddannelse.

For at ansøge om en bolig, skal du udfylde en formular med oplysninger om dig selv, og skrive en motiveret ansøgning. Din motiverede ansøgning vil bl.a. blive bedømt på, hvorledes du kan og vil bidrage til fællesskabet. 

Desuden stiler boligadministratoren efter et diverst beboermiljø, og vil forsøge at optage beboere ud fra tanken om, at have forskellige beboere baseret på alder, køn, og studieretning.

Du kan læse mere om huslejen og de forskellige boligtyper på næste side. 

Åbent hus
Tirsdage og torsdage fra 15-17 er der åbent hus i UMEUS Nordhavn. Her kan du se en to forskellige boligtyper og et køkken. Find tilmeldingslink på næste side. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Ét af de ældste kollegier i Kbh

3 ledige værelser i Indre By

I løbet af forårssemesteret 2022 bliver tre kollegieværelser ledige i det Indre København. To af værelserne er tiltænkt nye alumner, mens det sidste værelse fremlejes…

LÆS MERE »

Ansøgningsvindue åbner snart

Der er snart åbent for modtagelse af motiverede ansøgninger til dette populære kollegium. Ansøgningsvinduet er åbent mellem d. 1. og d. 15. december, 2021. Kollegiet…

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledig ungdomsbolig i Valby

189 nybyggede ungdomsboliger ligger i den spændende nye bydel Grønttorvet. Boligerne befinder sig i og ved dette smukke 18-etagers tårn med en fantastisk udsigt og…

LÆS MERE »

73 ledige kollegieboliger

I Ballerup har et nyt kollegium lige nu 73 ledige studieboliger! De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken, badeværelse og lynhurtigt internet. Når du…

LÆS MERE »

7 ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har lige nu 7 ledige kollegieværelser, med overtagelse i starten af det nye år. Kollegiet ligger i en ny…

LÆS MERE »

Ledige studieboliger

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.