Nye studieboliger i Nordhavn - bo ved vandet i flotte omgivelser

275 nye studieboliger i Nordhavn

Snart står hele 275 lækre studieboliger klar, i den nye og moderne bydel Nordhavn. Her er både omgivelser, faciliteter og placering helt i top, og allerede nu kan du skrive dig op til én af boligerne!

Om boligerne
Boligkompleksets 275 lejligheder kommer i fem forskellige størrelser og udformninger, så der burde være en bolig for enhver smag. I komplekset er der stort fokus på fællesskab og samvær, hvorfor der er lavet en del fælleskøkkener. Alle boligerne har eget badeværelse, og så kan du vælge imellem en bolig med kitchenette og adgang til fælleskøkken, eller en bolig med eget køkken. 

Faciliteter 
Beboerne i de nye studieboliger vil blandt andet kunne nyde godt af en tagterrasse, et fitnesscenter, en læsesal, og en café. Beboerne vil desuden kunne dyrke fællesskabet i hele 15 fælleskøkkener, med plads til både madlavning, fællesmiddage, videoaftener og andre arrangementer. 

Beliggenheden
De nye studieboliger ligger centralt i den nye og moderne bydel Nordhavn, omgivet af caféer, restauranter, butikker og en biograf. Boligerne ligger desuden lige ned til Nordhavns attraktive og velbesøgte havnebad.

Fra boligerne er der ca. 15 minutter på cykel til Indre By, og nær boligerne ligger Nordhavn St., hvorfra man kan tage metro og S-tog rundt omkring i København, eller ud af byen.  

Ansøg om en bolig

Du kan allerede nu ansøge om én af de attraktive studieboliger i Nordhavn. For at være berettiget til én af studieboligerne, skal du være mellem 18 og 30 år samt være skrevet op til, eller optaget på, en videregående uddannelse.

For at ansøge om en bolig, skal du udfylde en formular med oplysninger om dig selv, og skrive en motiveret ansøgning. Din motiverede ansøgning vil bl.a. blive bedømt på, hvorledes du kan og vil bidrage til fællesskabet.

Desuden stiler boligadministratoren efter et diverst beboermiljø, og vil forsøge at optage beboere ud fra tanken om, at have forskellige beboere baseret på alder, køn, og studieretning.

Du kan læse mere om huslejen og de forskellige boligtyper på næste side. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
Helt nye boliger til studerende i København

100+ ledige lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.