Nyopført Kollegie

Dette nyopførte kollegie stod klar til de første beboere der flyttede ind 1. februar 2023. Kollegiet ligger i Gentofte, tæt på grønne områder og transportmuligheder.

Lejlighederne
Kollegieboligerne har alle eget badeværelse og kitchenette, og så er der walk-in/depotrum i alle boligerne. Derudover er der stort vinduesparti der lukker lys ind i boligen. Der findes to typer af lejemål på kollegiet, og boligerne er fra 34-39 kvadratmeter. Huslejen starter fra 4.524 kr./md. inkl. aconto vand/varme.

Fællesfaciliteter 
Kollegiet ligger i et område med familieboliger, og kollegiets beboere har derfor adgang til de grønne fællesarealer der deles med beboere i familieboligerne. Derudover er der et fællesareal i stueetagen, hvor der er fælleskøkken med spisepladser, så kollegiefællerne kan arrangere madklub eller andre arrangementer. 

Området 
Tæt på kollegiet ligger Gentofte Sportshal, så er man til basketball, ishockey, kunstskøjteløb, fodbold, petanque, håndbold, badminton, volleyball eller skating, er man ikke langt fra at kunne dyrke sin passion!
Tæt på kollegiet ligger også Brobæk mose og Gentofte sø, der ligesom DTU kan nås på en kort cykeltur. 

Ansøgning
Du kan ansøge om at flytte ind på kollegiet via venteliste hos udlejer. Tryk på knappen nedenfor, for at læse mere om kollegiet samt hvor der ansøge

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegie i Gentofte
Kornerup kollegiet

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.