Nyt kollegium har ansøgningsfrist

Drømmer du også om et kollegium hvor alle kender alle? Så er du kommet til det rette sted. Den 1. august 2019 åbnede dette nye kollegium nemlig på Østerbro.

Tæt ved Fællesparken, Svanemøllen Strand, Øbro-Hallen og et par nye metrostationer ligger dette kollegium med fokus på en sund og aktiv livsstil. Omgivelserne omkring kollegiet giver også rig mulighed for at dyrke forskellige aktiviteter bl.a. vandsport ved Svanemøllehavnen, cykelture langs kysten og boldspil i Fællesparken.

For at sikre et godt socialt liv på kollegiet blev der allerede tidligt lavet planer om madklubber, og hvis du godt kan lide tanken om at bo i et internationalt miljø, så vil der også komme til at bo en række studerende fra amerikanske universiteter. Sociale arrangementer kan bl.a. foregå i kollegiets festlokale, ellers kan man sikkert møde en række af de øvrige beboere ved kollegiets vaskemaskiner og tørretumblere.

Boligerne
Der er 37 kollegielejligheder på brutto 36-49 kvadratmeter (inklusiv fællesarealer) og netto 19-26 kvadratmeter (uden fællesarealer) og alle lejligheder har eget tekøkken samt toilet og bad.

Huslejen varierer afhængig af størrelsen på lejligheden, men ligger på 5.355-7.289 kr./mdr. inklusiv el, vand og varme. Derudover dækker huslejen også internet, samt fællesfaciliteter på kollegiet.

Det er muligt at søge om boligstøtte til samtlige lejligheder.

Lyder det som noget for dig? Så grip chancen og bliv blandt de første der bor på dette nyåbnede kollegie. Find ansøgningstedet ved at klikke “Læs mere”.

Ansøgningsfrist 14. oktober (kl. 23.59)
Der skal ansøges motiveret ved at skrive to kortere essays på mellem 600 til 800 tegn hver. Disse skal omhandle:

  • Eksemplificer hvordan du agter at bidrage til et stærk sammenhold på kollegiet, og det det sociale liv i de små enheder (fx. lejligheder, etager m.m.) eller generelt på kollegiet.
  • Dine internationale erfaringer
  • Dine fritidsinteresser
  • Erfaringer med at bo i et fælleskab

Alle ansøgninger læses og vurderes. Bemærk, at det er kvaliteten af din ansøgning sammen med kollegiets observationer ved din deltagelse i workshoppen, der er afgørende for, om du bliver tilbudt en bolig på kollegiet.

Da kollegiet løbende håndterer ansøgningerne, opfordres du til at sende ansøgningen, så snart den er klar.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Bygningen

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.