Ungdomsboliger på Nørrebro

Der er pt. ingen ledige boliger.

På Nørrebro finder man disse 85 moderne ungdomsboliger.

I nærområdet findes supermarkeder, metroen Skjolds Plads, Fælledparken, diverse universiteter og videregående uddannelser, og hvis ikke det skulle være nok, så kan man let nå de fleste bydele i København indenfor 10-15 min. cykeltur.

Boligerne
Boligerne er alle 1-værelses lejligheder, som har eget køkken og badeværelse, samt 1 depotrum (findes i kælderen). De er alle 32 kvadratmeter, og prisen starter fra 6.150 kr./mdr. for en ungdomsbolig i stueplan, og er op til 6.320 kr./mdr. for en ungdomsbolig på 4. sal. Udover huslejen skal der betales 350 kr./mdr. aconto (vand og varme).

Det er muligt at søge om boligstøtte til alle boligerne.

Endvidere har beboere mulighed for at benytte sig af vaskekælder, fællesrum, cykelkælder, parkering i terræn (bil og cykel), samt udendørs fællesarealer i gården.

Udlejning
Der ansøges om boligerne ved at skrive direkte til boligudlejeren. Læs mere om boligerne og få kontaktinformation ved at trykke på knappen nedenfor.

Boligerne er kun for unge under uddannelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.