Ungdomsboliger på Nørrebro

Der er pt. ingen ledige boliger.

På Nørrebro finder man disse 85 moderne ungdomsboliger.

I nærområdet findes supermarkeder, metroen Skjolds Plads, Fælledparken, diverse universiteter og videregående uddannelser, og hvis ikke det skulle være nok, så kan man let nå de fleste bydele i København indenfor 10-15 min. cykeltur.

Boligerne
Boligerne er alle 1-værelses lejligheder, som har eget køkken og badeværelse, samt 1 depotrum (findes i kælderen). De er alle 32 kvadratmeter, og prisen starter fra 6.150 kr./mdr. for en ungdomsbolig i stueplan, og er op til 6.320 kr./mdr. for en ungdomsbolig på 4. sal. Udover huslejen skal der betales 350 kr./mdr. aconto (vand og varme).

Det er muligt at søge om boligstøtte til alle boligerne.

Endvidere har beboere mulighed for at benytte sig af vaskekælder, fællesrum, cykelkælder, parkering i terræn (bil og cykel), samt udendørs fællesarealer i gården.

Udlejning
Der ansøges om boligerne ved at skrive direkte til boligudlejeren. Læs mere om boligerne og få kontaktinformation ved at trykke på knappen nedenfor.

Boligerne er kun for unge under uddannelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.