85 nybyggede studieboliger på Nørrebro

Ungdomsboliger på Nørrebro

Der er pt. ingen ledige boliger.

På Nørrebro finder man disse 85 moderne ungdomsboliger.

I nærområdet findes supermarkeder, metroen Skjolds Plads, Fælledparken, diverse universiteter og videregående uddannelser, og hvis ikke det skulle være nok, så kan man let nå de fleste bydele i København indenfor 10-15 min. cykeltur.

Boligerne
Boligerne er alle 1-værelses lejligheder, som har eget køkken og badeværelse, samt 1 depotrum (findes i kælderen). De er alle 32 kvadratmeter, og prisen starter fra 6.150 kr./mdr. for en ungdomsbolig i stueplan, og er op til 6.320 kr./mdr. for en ungdomsbolig på 4. sal. Udover huslejen skal der betales 350 kr./mdr. aconto (vand og varme).

Det er muligt at søge om boligstøtte til alle boligerne.

Endvidere har beboere mulighed for at benytte sig af vaskekælder, fællesrum, cykelkælder, parkering i terræn (bil og cykel), samt udendørs fællesarealer i gården.

Udlejning
Der ansøges om boligerne ved at skrive direkte til boligudlejeren. Læs mere om boligerne og få kontaktinformation ved at trykke på knappen nedenfor.

Boligerne er kun for unge under uddannelse.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
centralt nørrebro kollegie

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro står denne bygning, færdigbygget i 2016, med 79 etværelseslejligheder til unge studerende tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter…

LÆS MERE »

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.