Ansøgningsfrist i oktober - kbh-Kollegier.dk

Ansøgningsfrist i oktober

Nu er der åbent for ansøgninger på dette skønne kollegie, der ligger ved Københavns Kanal tæt ved Langebro. Der er kun åbent for ansøgninger to til tre gange årligt, og i denne omgang er der åbent mellem den 26. september og 14. oktober, 2019.

Kollegiet blev renoveret i 2016 og huser 41 beboere. Der bor 26 DIS-studerende og 15 danske og internationale studerende. Værelserne er fordelt på fire etager, og nogle af værelserne har udsigt over kanalen. Der er fem minutter på cykel til hyggelige Christianshavn imens Københavns Rådhus er 10 minutter derfra.

Danske og internationale studerende får eget værelse, imens toilet, bad og køkken deles med resten af etagens beboere.

Husleje
Huslejen ligger på 2.656-5.127 kr/mdr. afhængigt af værelsets størrelse der er mellem 12 – 22 kvadratmeter (maj, 2019). Huslejen inkluderer el, vand, varme, sociale aktiviteter, vaskemaskine og tørretumbler i kælderen, eget depot i kælderen, professionel rengøring af toilet, bad og køkken, samt regelmæssig forsyning af rengøringsartikler til køkkenet.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst et år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark. Kollegiet optager studerende uanset uddannelse og længde heraf.

Optagelsesprocessen består af en ansøgning og en personlig samtale.

OBS, der er kun åbent for ansøgninger to til tre gange årligt, hvor næste periode er: d. 26. september – 14. oktober, 2019.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
centralt nørrebro kollegie

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro står denne bygning, færdigbygget i 2016, med 79 etværelseslejligheder til unge studerende tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter…

LÆS MERE »

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.