Nyt kollegie på Amager - kbh-Kollegier.dk

Nyt kollegie på amagerbro

Dette nyopførte kollegie i hjertet af Amagerbro, har fokus på det gode kollegiefællesskab, og netop nu kan du skrive dig op.

Kollegiet
Alle værelserne er mellem 22 og 25 kvadratmeter (netto) og har eget toilet og bad samt indbygget garderobe løsning. Værelserne ligger i såkaldte lejligheder, hvor køkken og opholdsrum ligger i midten af hver etage.
Alle etager er forbundet med en indre trappe, så kollegiets beboere kan komme hinanden ved på tværs af etagerne.

Huslejen ligger på 5.000-5.300 og er inklusiv alt; vand, varme, el, wifi, og endda rengøringsartikler til alle værelser!

Derudover er der fælles tagterrasse og alle køkkener er fuldt udstyrede. På kollegiet er der en såkaldt ‘community advisor’ tilknyttet, som sørger for at dagligdagen kører og hjælper med diverse initiativer kollegiebeboerne kommer med. 
Kollegiet sætter fællesskabet i fokus, og sociale arrangementer vil derfor blive en vigtig del af ens tilværelse på dette nye kollegie. 

Ansøgning
For at komme i betragtning til et af kollegieværelserne, skal man blandt andet indsende en motiveret ansøgning, hvilket giver dig som ansøger indflydelse ved at forklare hvorfor netop du er det bedste valg som den nye kollegie-fælle.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Billedet er fra kollegiet i starten af projektudviklingen.
Kollegiet er sidenhen overtaget af nuværende udlejer.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.