350 nye studieboliger på Amager - kbh-Kollegier.dk

350 nye studieboliger på Amager

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer i bygningens café og fitnesscenter, efter du er vågnet op fra en god nats søvn.

Hvis du i løbet af dagen får brug for lidt luft, kan du gå en tur i Amager Fælled, hvor du omkranses af grøn vegetation og et rigt dyreliv. Er der mere krudt i benene kan du gå ud til Københavns Havn langs Islands Brygge. Når du kommer tilbage, har du vist fortjent en tur i boligafdelingens hjemmebiograf.

Lyder det ikke som en ret dejlig fridag? Hvis du er enig i dette, bør du slå til nu og sikre dig en af de 350 nye studieboliger på Amager, der åbnede i starten af 2021.

Huslejen starter fra 5.800 kr. pr. måned (ekskl. forbrug). Lige nu er der ledige boliger fra september, 2021. Hvis du er interesseret i en af boligerne, kan du booke den direkte på boligafdelingens egen hjemmeside.

Om boligerne
Boligerne er fuldt møblerede og har eget badeværelse og te-køkken. De mindste boliger er 14,9 kvadratmeter og de største er 26,4 kvadratmeter. Huslejen ligger på 5.800-9.750 kr. pr. måned. Der er fire forskellige boligtyper: Single, Studio, Studio L og Studio XL. De tre forskellige slags studios, kan have to beboere, hvilket gør huslejen mere overkommelig.

Faciliteter
I denne afdeling er der mange gode fællesfaciliteter. Der er blandt andet fælleskøkkener, en café, fitnessfaciliteter, et bibliotek og studierum, samt et område med spilkonsoller og en hjemmebiograf. Der er altså masser at lave uden at du behøver at forlade matriklen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
Helt nye boliger til studerende i København

100+ ledige lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.