Nye studieboliger i 2021 - kbh-Kollegier.dk

Nye studieboliger i 2021

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer i bygningens café og fitnesscenter, efter du er vågnet op fra en god nats søvn.

Hvis du i løbet af dagen får brug for lidt luft, kan du gå en tur i Amager Fælled, hvor du omkranses af grøn vegetation og et rigt dyreliv. Er der mere krudt i benene kan du gå ud til Københavns Havn langs Islands Brygge. Når du kommer tilbage, har du vist fortjent en tur i boligafdelingens hjemmebiograf.

Lyder det ikke som en ret dejlig fridag? Hvis du er enig i dette, bør du slå til nu og sikre dig en af de 350 nye studieboliger på Amager, der åbnede i starten af 2021.

Huslejepriserne starter fra 5.800 kr. pr. måned (eks. forbrug), men alle boliger har eget badeværelse og te-køkken, hvilket giver mulighed for at søge boligstøtte. Hvis du er interesseret i en af boligerne, kan du booke den direkte på boligafdelingens egen hjemmeside.

Om boligerne
Boligerne er fuldt møblerede og har eget badeværelse og te-køkken. De mindste boliger er 14,9 kvadratmeter og de største er 26,4 kvadratmeter. Huslejen ligger mellem 5.800-9.750 kr. pr. måned. Der er fire forskellige boligtyper: Single, Studio, Studio L og Studio XL. De tre forskellige slags studios kan have to beboere, hvilket gør huslejen mere overkommelig.

Faciliteter
I denne afdeling er der mange gode fælles faciliteter. Der er blandt andet fælleskøkkener, en café, fitnessfaciliteter, et bibliotek og studierum samt et område med spilkonsoller samt en hjemmebiograf. Der er altså masser at lave uden du behøver at forlade matriklen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Nye studieboliger i 2021

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer…

LÆS MERE »

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der…

LÆS MERE »
Nybyggede studieboliger på Katrinedalsvej i Vanløse ikke langt fra stationen.

Ledig studiebolig

Der er lige nu en ledig bolig i denne ejendom i Vanløse. Bygningen består af 43 1-værelses studieboliger, som er mellem 36-41 kvadratmeter store, og…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.