Ledige studieboliger på Amager med fede faciliteter

Ledige studieboliger på Amager

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer i bygningens café og fitnesscenter, efter du er vågnet op fra en god nats søvn. Skal du ind til København kan det gøres på under et kvart på cykel, imens DR’s metrostation ligger 850 meter væk, og derfor hurtigt kan bringe dig videre til andre dele af København!

Hvis du i løbet af dagen får brug for lidt luft, kan du gå en tur i Amager Fælled, hvor du omkranses af grøn vegetation og et rigt dyreliv. Er der mere krudt i benene kan du gå ud til Københavns Havn langs Islands Brygge. Når du kommer tilbage, har du vist fortjent en tur i boligafdelingens hjemmebiograf.

Lyder det ikke som en ret dejlig fridag? Hvis du er enig i dette, så er dette nye kompleks med 350 studieboliger på Amager nok noget for dig. Huslejen starter fra 5.800 kr. pr. måned (ekskl. forbrug), men når værelset har et køkken kan du søge om boligstøtte. 

Dette kollegie bliver hurtigt fyldt op, men kollegiet kan kontaktes og er behjælpelige med at finde en løsning, eller sætte dig på en interesse-liste.

Om boligerne
Disse lækre studieboliger på Amager er fuldt møblerede og har eget badeværelse og te-køkken. De mindste boliger er 14,9 kvadratmeter og de største er 26,4 kvadratmeter. Huslejen ligger på 5.800-9.750 kr. pr. måned. Der er fire forskellige boligtyper: Single, Studio, Studio L og Studio XL. De tre forskellige slags studios, kan have to beboere, hvilket gør huslejen mere overkommelig.

Faciliteter
I denne afdeling, med lækre studieboliger på Amager, er der mange gode fællesfaciliteter. Der er blandt andet fælleskøkkener, en café, fitnessfaciliteter, et bibliotek og studierum, samt et område med spilkonsoller og en hjemmebiograf. Der er altså masser at lave uden at du behøver at forlade matriklen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.