Møblerede studieboliger på Amager

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer i bygningens café og fitnesscenter, efter du er vågnet op fra en god nats søvn. Skal du ind til København kan det gøres på under et kvart på cykel, imens DR’s metrostation ligger 850 meter væk, og derfor hurtigt kan bringe dig videre til andre dele af København!

Hvis du i løbet af dagen får brug for lidt luft, kan du gå en tur i Amager Fælled, hvor du omkranses af grøn vegetation og et rigt dyreliv. Er der mere krudt i benene kan du gå ud til Københavns Havn langs Islands Brygge.
Når du kommer tilbage, har du vist fortjent en tur i boligafdelingens hjemmebiograf.

Lyder det ikke som en ret dejlig fridag? Hvis du er enig i dette, så er dette nye kompleks med 350 studieboliger på Amager nok noget for dig. Huslejen starter fra 6.640 kr. pr. måned (ekskl. forbrug), men når værelset har et køkken kan du søge om boligstøtte. 

Dette kollegie bliver hurtigt fyldt op, men kollegiet kan kontaktes og er behjælpelige med at finde en løsning, eller sætte dig på en interesse-liste.

Om boligerne
Disse lækre studieboliger på Amager er fuldt møblerede og har eget badeværelse og te-køkken. De mindste boliger er 18 kvadratmeter og de største er 31 kvadratmeter. Huslejen ligger på 6.640-10.650 kr. pr. måned.

Der er fem forskellige boligtyper: Single, Studio, Studio L og Studio XL. Derudover er der 2 typer bolig på øverste etage, nemlig single m. køkken (Top Floor) og studio (Top Floor).
Nogle lejligheder er endda egnet til to personer, så hvis man vil bo sammen som kærestepar, er der her mulighed for det.

Faciliteter
I denne afdeling, med lækre studieboliger på Amager, er der mange gode fællesfaciliteter. Der er blandt andet fælleskøkkener, en café, fitnessfaciliteter, et bibliotek og studierum, samt et område med spilkonsoller og en hjemmebiograf.
Der er altså masser at lave uden at du behøver at forlade matriklen.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Møbleret studiebolig på Amager

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.