Ansøgningsfrist på Østerbro-kollegie centralt ved Trianglen

Rundsvisning på Østerbro-kollegie 5/12 (Ansøgningsfrist 6/1)

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoen d. 5. december 2022. Her får du muligheden for at deltage i en rundvisning på kollegiet. Dette er den sidste rundvisning inden næste ansøgningsfrist som er d. 6. januar 2023. 

Ifølge Kira Cecilie Brianka, der tidligere har boet på kollegiet, kommer man ligefrem foran i køen ved at møde op til rundvisningen, fordi det viser at man er engageret. Kira mødte selv op til rundvisningen inden hun fik et kollegieværelse (Business.dk, 2012).

Om kollegiet

Kollegiet ligger på det centrale Østerbro med kort afstand til barer, caféer og butikker i det nærliggende område og ved Trianglen. Kollegiet har lyse værelser med store vinduer og eget badeværelse. Kollegiet indeholder desuden en lang række fællesfaciliteter såsom gymnastiksal, festsal, tagterrasse og billardstue, der alle indbyder til aktiviteter, hyggeaftener og fester blandt kollegiets beboere.

Der er fuld pension inkluderet i huslejen, der ligger på 4.505 kr./måneden (2022).

Kollegiet behandler kun ansøgninger fire gang årligt, hvor der skal ansøges motiveret. I den motiverede ansøgning skal du skrive lidt om dig selv, og hvorfor netop du bør tildeles et værelse. Som følge af en god motiveret kollegieansøgning, har du mulighed for at få tildelt et værelse inden for forholdsvis kort tid. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning.

For at ansøge om et værelse på dette kollegie, skal du skrive 1-side motiveret ansøgning, og udfylde et ansøgningsskema. Næste behandlingsfrist er d. 6. oktober, 2022. Det betyder, at kollegiet skal have din ansøgning i hænde senest denne dag.

Ansøgningskrav

Du skal have bestået 1 år på en lang videregående uddannelse (eller det der svarer til ét år), for at kunne søge optagelse. Det gælder eksempelvis følgende uddannelser:

  • Københavns Universitet
  • Copenhagen Business School
  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Roskilde Universitet
  • IT Universitet
  • Det Kgl. danske kunstakademi
  • Danmarks Designskole
  • Det danske Kgl. musikkonservatorium
  • Eksportingeniøruddannelsen

Det er muligt at komme på kollegierundvisning. Her kan du få et indblik i livet på kollegiet, som kan være en hjælp til at vurdere, om det er et sted for dig. Kollegiet ønsker beboere der vil bidrage til fællesskabet, og som passer godt ind, hvilket gør det fordelagtigt at møde op til rundvisningen. Det er altså en rigtig god idé at tilmelde sig en rundvisning, for at lære kollegiet og dets fællesskab at kende.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.