Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøgningsfrist på Østerbro

Kollegiet ligger på det centrale Østerbro med kort afstand til barer, caféer og butikker i det nærliggende område og ved Trianglen. Kollegiet har lyse værelser med store vinduer og eget badeværelse. Kollegiet indeholder desuden en lang række fællesfaciliteter såsom gymnastiksal, festsal, tagterrasse, billardstue, der alle indbyder til aktiviteter, hyggeaftener og fester blandt kollegiets beboere.

Kollegiet behandler kun ansøgningerne fire gang årligt, hvor der skal ansøges motiveret. I den motiverede ansøgning skal du skrive lidt om dig selv, og hvorfor netop du bør tildeles et værelse. Som følge af en god motiveret kollegieansøgning har du mulighed for at få tildelt et værelse inden for forholdsvis kort tid. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning.

I dette tilfælde skal der skrives 1-side motiveret ansøgning, og et ansøgningsskema skal udfyldes. Næste behandlingsfrist er d. 6. oktober, 2020. Det betyder, at kollegiet skal have din ansøgning i hænde senest denne dag. 

Ansøgningskrav:
Du skal have bestået 1 år på en lang videregående uddannelse (eller det der svarer til ét år) for at kunne søge optagelse. Det gælder eksempelvis følgende uddannelser:

  • Københavns Universitet
  • Copenhagen Business School
  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Roskilde Universitet
  • IT Universitet
  • Det Kgl. danske kunstakademi
  • Danmarks Designskole
  • Det danske Kgl. musikkonservatorium
  • Eksportingeniøruddannelsen

Det er muligt at komme på kollegierundvisning d. 5. oktober, 2020 kl. 18:30. Her kan du få et indblik i livet på kollegiet, som kan være en hjælp til at vurdere, om det er et sted for dig. Kollegiet ønsker beboere der vil bidrage til fællesskabet, og som passer godt ind, hvilket gør det til en god idé at møde op til fremvisningen. 

Ifølge Kira Cecilie Brianka, der tidligere har boet på kollegiet, kommer man ligefrem foran i køen ved at møde op til rundvisningen fordi, at det viser at man er engageret. Kira mødte selv op til rundvisningen inden hun fik et kollegieværelse (Business.dk, 2012).

Rundvisningen kræver tilmelding via mail – denne samt kollegiets adresse kan du finde på næste side. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.