Ansøgningsfrist på Østerbro-kollegie 31/3 (overskredet)

Er du til madordning, fællesskab, selskabelige aktiviteter og Østerbros smukke bymiljø, så er dette kollegie bestemt et godt bud! 

Om kollegiet

Kollegiet ligger på det centrale Østerbro med kort afstand til barer, caféer og butikker i det nærliggende område og ved Trianglen. Kollegiet har lyse værelser med store vinduer og eget badeværelse.
Kollegiet indeholder desuden en lang række fællesfaciliteter såsom gymnastiksal, festsal, tagterrasse og billardstue, der alle indbyder til aktiviteter, hyggeaftener og fester blandt kollegiets beboere.

Der er fuld pension inkluderet i huslejen, der ligger på 5.054 kr./md. (januar 2024).

Kollegiet behandler kun ansøgninger fire gang årligt, hvor der skal ansøges motiveret. I den motiverede ansøgning skal du skrive lidt om dig selv, og hvorfor netop du bør tildeles et værelse på kollegiet. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning.

For at ansøge om et værelse på dette kollegie, skal du skrive 1-sides motiveret ansøgning, og udfylde et ansøgningsskema. Næste ansøgningsfrist er d. 31. marts. Det betyder, at kollegiet skal have din ansøgning i hænde senest denne dag.

Rundvisning & Ansøgning
Kollegiet inviterer til rundvisning et par gange årligt. 
Rundvisningen varer cirka halvanden time, og det anbefales fra kollegiets side, at man deltager til rundvisning som en del af ansøgningsprocessen.
På den måde kan du nemlig få et indblik i livet på kollegiet, som kan være en hjælp til at vurdere, om det er et sted for dig.

Da der er begrænsede pladser, skal du melde dig til rundvisning. Se hvordan og læs mere om ansøgningsprocessen ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Hygge ved bordet

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.