Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøgningsfrist på Østerbro

Kollegiet ligger på det centrale Østerbro med kort afstand til barer, caféer og butikker i nærliggende område og ved Trianglen. Kollegiet har lyse værelser med store vinduer og eget badeværelse. Kollegiet indeholder desuden en lang række fællesfaciliteter såsom gymnastiksal, festsal, tagterrasse, billardstue der indbyder til aktiviteter, hyggeaftener og fester blandt kollegiets beboere.

Kollegiet behandler kun ansøgningerne fire gang årligt, hvor der skal ansøges motiveret. I den motiverede ansøgning skal du skrive lidt lidt om sig selv, og hvorfor netop du bør tildeles et værelse. Igennem en god motiveret kollegieansøgning har du mulighed for at få tildelt et værelse inden for forholdsvis kort tid. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning.

I dette tilfælde skal der skrives 1-side motiverede ansøgning og et ansøgningsskema skal udfyldes. Næste behandlingsfrist er 6. juli, 2018. Det betyder, at kollegiet skal have din ansøgning i hænde senest den 6. juli. 

Ansøgningskrav:
Du skal have bestået ét år på en længere videregående uddannelse (eller det der svarer til ét år) for at kunne søge optagelse. Eksempler på uddannelser der giver adgang til at ansøge:

  • Københavns Universitet
  • Copenhagen Business School
  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Roskilde Universitet
  • IT Universitet
  • Det Kgl. danske kunstakademi
  • Danmarks Designskole
  • Det danske Kgl. musikkonservatorium
  • Eksportingeniøruddannelsen

Det er muligt at komme på kollegierundvisning torsdag den 28. juni, 2018. Her få du et indblik i livet på kollegiet, som kan være en hjælp til at vurdere om det er et sted for dig. Kollegiet ønsker beboere der vil bidrage til fællesskabet og som blender godt ind, og derfor kan det være en god ide, at møde op til fremvisningen. Ifølge Kira Cecilie Brianka, der tidligere har boet på kollegiet, kommer man ligefrem foran i køen ved alene at møde op fordi det viser at man er engagerede. Kira mødte selv op til rundvisninger inden hun fik et kollegieværelse (Business.dk, 2012).

Læs mere 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.


     Skærmbillede 2015-05-17 kl. 14.44.50

         .

 

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.