Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Den store kollegieundersøgelse

Danmarks ældste kollegium har 4 ledige pladser per 15. september/oktober 2019, som er forbeholdt studerende på Det Humanistiske Fakultet og Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet. Du skal have bestået 90 ECTS-point ved tidspunktet for ansøgning.

Kollegiet er beliggende i hjertet af København (i mellem Nørreport Station og Rådhuspladsen). Det er et lille kollegie med 22 beboere, hvor det er vigtigt at alle er socialt engagerede og ønsker at tage del i husets liv. Kollegiet har en lækker for- og baghave med frugttræer, højbede og en græsplæne. Kollegiet ligger desuden på en hyggelig vej med bager, butikker og caféer i en af Københavns ældre bydele.

Kollegiet byder på fællesområder såsom spisestue, læserum og tv-stue. Huslejen er kun på 1.652 kr./mdr. og det er inklusiv forbrug! Derudover er der en månedlig kollegieskat på 150 kr. Værelserne er lyse med trægulv og højt til loftet. Desuden er det ikke usædvanligt at kollegianerne får studielegater.

Ansøgningen
Værelserne er forbeholdt studerende fra det Det Humanistiske Fakultet og Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet. Der skal ansøges motiveret, og et ansøgningsskema skal udfyldes. Derudover skal der kunne dokumenteres for mindst halvandet års bestået studietid (90 ECTS) ved ansøgningstidspunktet, samt fremvises seneste årsopgørelse fra SKAT. 

Ansøgningsfrist: søndag den 22. juli, 2019.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder