Frist på østerbro

Der er nu åbent for ansøgninger på dette fine kollegium placeret på Østerbro. Ud over dette åbner kollegiet først d. 1. august, 2019, hvilket betyder, at du her vil få muligheden for at være med fra begyndelsen. Kollegiet har kun åbent for ansøgninger to-tre gange om året og næste periode er mellem d. 8. maj og 21. maj, 2019.

Kollegiet er placeret i en ejendom, som også indeholder kollegieværelser fra andre kollegier samt ejerlejligheder. Dette kollegium kan dog huse i alt 50 studerende, hvoraf 30 af disse er DIS-studerende, mens de resterende 20 er danske eller internationale studerende.

Som dansk eller international studerende på dette kollegium får du dit eget værelse med dit eget tekøkken, bad og toilet. Kollegielejlighederne kommer dog umøbleret.

Husleje
Eftersom kollegiet først åbner op d. 1. august, vides huslejen samt lejlighedernes størrelser i øjeblikket ikke. Huslejen inkluderer dog ikke el, vand, varme. Der er til gengæld både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed på etagen.

Ansøgningskrav
For at kunne søge på dette kollegium skal du være mellem 18-27 år, samt være studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse. Derudover skal du også mindst have et år tilbage af din uddannelse samt have en gyldig opholdstilladelse i Danmark.

Optagelsesprocessen består af en ansøgning og en personlig samtale.

Ansøgningsfrist
Der er kun åbent for ansøgninger 2-3 gange om året og næste periode er fra d. 8. maj til d. 21. maj, 2019.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.