Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Frist på Østerbro

Der er nu åbent for ansøgninger på dette fine kollegium placeret på Østerbro. Ud over dette åbner kollegiet først d. 1. august, 2019, hvilket betyder, at du her vil få muligheden for at være med fra begyndelsen. Kollegiet har kun åbent for ansøgninger to-tre gange om året og næste periode er mellem d. 8. maj og 21. maj, 2019.

Kollegiet er placeret i en ejendom, som også indeholder kollegieværelser fra andre kollegier samt ejerlejligheder. Dette kollegium kan dog huse i alt 50 studerende, hvoraf 30 af disse er DIS-studerende, mens de resterende 20 er danske eller internationale studerende. 

Som dansk eller international studerende på dette kollegium får du dit eget værelse med dit eget tekøkken, bad og toilet. Kollegielejlighederne kommer dog umøbleret. 

Husleje
Eftersom kollegiet først åbner op d. 1. august, vides huslejen samt lejlighedernes størrelser i øjeblikket ikke. Huslejen inkluderer dog ikke el, vand, varme. Der er til gengæld både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed på etagen.

Ansøgningskrav
For at kunne søge på dette kollegium skal du være mellem 18-27 år, samt være studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse. Derudover skal du også mindst have et år tilbage af din uddannelse samt have en gyldig opholdstilladelse i Danmark.

Optagelsesprocessen består af en ansøgning og en personlig samtale.

Ansøgningsfrist
Der er kun åbent for ansøgninger 2-3 gange om året og næste periode er fra d. 8. maj til d. 21. maj, 2019.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.

Nu er der åbent for ansøgninger på dette skønne kollegie, der ligger ved Københavns Kanal tæt ved Langebro. Der er kun åbent for ansøgninger to gange årligt, og i denne omgang er der åbent mellem 17. april og 30. april, 2018, som gælder indflytning i tidsrummet august-december 2018.

Kollegiet blev renoveret i 2016 og huser 42 beboere. Der bor 14 danske og 28 internationale studerende. Værelserne er fordelt på fire etager, og nogle af værelserne har udsigt over kanalen. Der er fem minutter på cykel til hyggelige Christianshavn imens Københavns Rådhus er 10 minutter derfra.

Danske studerende får eget værelse, imens toilet, bad og køkken deles med resten af etagens beboere.

Husleje
Huslejen ligger på 2.606-4.605 kr/mdr. afhængigt af værelsets størrelse der er mellem 11,6 og 20,5 kvadratmeter. (11,6-20,5 m2) (jan, 2018). Huslejen inkluderer el, vand, varme, sociale aktiviteter, vaskemaskine og tørretumbler i kælderen, eget depot i kælderen, professionel rengøring af toilet, bad og køkken, samt regelmæssig forsyning af rengøringsartikler til køkkenet.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst to år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark. Kollegiet optager studerende uanset uddannelse og længde heraf.

Optagelsesprocessen består af en ansøgning og en personlig samtale.

OBS, der er kun åbent for ansøgninger to gange årligt, hvor næste periode er: 17. april – 30. april (indflytning mellem august og december)

OBS ANSØGNINGSFRISTEN ER UDLØBET

Læs mere

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte