Hotellejligheder på Østerbro - kbh-Kollegier.dk

moderne lejligheder på Østerbro

Hvem drømmer ikke om at bo på hotel hver dag? Lejlighederne i denne bygningen er inspireret af hotelverdenen og det er ikke uden grund, at boligerne kaldes hotellejligheder. 
Sågar bookingen foregår online og det er muligt at bestemme, hvor længe du ønsker at leje boligen – så længe det er mellem 6 måneder og tre år. Derudover er der også adgang til en reception i selve bygningen

 

Om boligerne
Bygningen er designet med et fokus på at skabe en atmosfære, som får beboere til at føle sig hjemme. Derfor er der indrettet adskillige hyggekroge, hvor det sociale liv kan sprede sig. I gården er der spisepladser og på tagterrassen kan man nyde udsigten over Østerbro. Hver bolig har eget køkken og bad. Lejlighederne er skabt og designet i en “boutique hotel stil” og præges af bygningen historie med de pakhusinspirerede vinduespartier der giver det flotteste lysindfald i lejligheden hele døgnet. Derudover er lejligheder skabt i materialer af højeste kvalitet og holdbarhed.

Faciliteter
Tagterrasse
Gårdmiljø
Møntvaskeri
Parkering
Lounges
Wifi
Reception

Beliggenheden
Tæt på fælledparken kan man nemt ånde fred og ro men tæt på Metro, caféer og shopping gør det svært ikke at elske det bedste ved København: Bylivet.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
centralt nørrebro kollegie

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro står denne bygning, færdigbygget i 2016, med 79 etværelseslejligheder til unge studerende tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter…

LÆS MERE »

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.