moderne lejligheder på Østerbro

Hvem drømmer ikke om at bo på hotel hver dag? Lejlighederne i denne bygningen er inspireret af hotelverdenen og det er ikke uden grund, at boligerne kaldes hotellejligheder. 
Sågar bookingen foregår online og det er muligt at bestemme, hvor længe du ønsker at leje boligen – så længe det er mellem 6 måneder og tre år. Derudover er der også adgang til en reception i selve bygningen

 

Om boligerne
Bygningen er designet med et fokus på at skabe en atmosfære, som får beboere til at føle sig hjemme. Derfor er der indrettet adskillige hyggekroge, hvor det sociale liv kan sprede sig. I gården er der spisepladser og på tagterrassen kan man nyde udsigten over Østerbro. Hver bolig har eget køkken og bad. Lejlighederne er skabt og designet i en “boutique hotel stil” og præges af bygningen historie med de pakhusinspirerede vinduespartier der giver det flotteste lysindfald i lejligheden hele døgnet. Derudover er lejligheder skabt i materialer af højeste kvalitet og holdbarhed.

Faciliteter
Tagterrasse
Gårdmiljø
Møntvaskeri
Parkering
Lounges
Wifi
Reception

Beliggenheden
Tæt på fælledparken kan man nemt ånde fred og ro men tæt på Metro, caféer og shopping gør det svært ikke at elske det bedste ved København: Bylivet.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.