moderne lejligheder på Østerbro

Hvem drømmer ikke om at bo på hotel hver dag? Lejlighederne i denne bygningen er inspireret af hotelverdenen og det er ikke uden grund, at boligerne kaldes hotellejligheder. 
Sågar bookingen foregår online og det er muligt at bestemme, hvor længe du ønsker at leje boligen – så længe det er mellem 6 måneder og tre år. Derudover er der også adgang til en reception i selve bygningen

 

Om boligerne
Bygningen er designet med et fokus på at skabe en atmosfære, som får beboere til at føle sig hjemme. Derfor er der indrettet adskillige hyggekroge, hvor det sociale liv kan sprede sig. I gården er der spisepladser og på tagterrassen kan man nyde udsigten over Østerbro. Hver bolig har eget køkken og bad. Lejlighederne er skabt og designet i en “boutique hotel stil” og præges af bygningen historie med de pakhusinspirerede vinduespartier der giver det flotteste lysindfald i lejligheden hele døgnet. Derudover er lejligheder skabt i materialer af højeste kvalitet og holdbarhed.

Faciliteter
Tagterrasse
Gårdmiljø
Møntvaskeri
Parkering
Lounges
Wifi
Reception

Beliggenheden
Tæt på fælledparken kan man nemt ånde fred og ro men tæt på Metro, caféer og shopping gør det svært ikke at elske det bedste ved København: Bylivet.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.