Studieboliger i Vanløse

Der afholdes åbent hus d. 20. juni

Disse 136 moderne studieboliger ligger i hyggelige Vanløse der er et
område i vækst, med gode shopping-muligheder, og egen metro station, der hurtigt fragter dig til f.eks. centrum af København. 

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og så er lejlighederne indrettet lyst og lækkert, med store vinduer, der lukker masser af lys ind i boligen.

Der findes flere typer af lejemål, og lejlighederne fås med en husleje fra 6.800 kr./md. Lejemålene er fra 31-47 kvadratmeter, og der findes også 2-rumsboliger, perfekte til f.eks. et par, eller den der søger lidt mere plads. 

Der er i øjeblikket flere ledige lejemål fra 7.200 kr./md. 

Fællesfaciliteter 
Der findes fællesrum og fælleskøkkener, så man kan hygge sig sammen, og der er også et smart såkaldt concierge -system, hvor der kan sendes/modtages post og pakker, samt et smart system til at lukke sig ind og ud, så kun autoriserede parter kan komme ind i bygningen.  Derudover er der fælles vaskeri med tørretumblere, og så er der tagterrasse!

Ansøgning og Åbent Hus
Du kan skrive dig op hos udlejer, der også har andre afdelinger blandt andet på Frederiksberg og i Valby som man også kan skrive sig op til.

Læs mere om boligerne og Åbent Hus ved at klikke på knappen nedenfor.  

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Studiebolig i Vanløse

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.