Ledig fremleje ved dr byen

OBS – boligen er ikke længere ledig

Ved DR Byen på Amager er et kollegieværelse til fremleje i 3 måneder. Værelset er møbleret med seng, spisebord, fire stole og et TV med Chromecast. Du har desuden eget badeværelse, imens køkkenet deles med andre beboere på din gang. Værelset er ledigt fra 1. Februar, 2019 til 30. april, 2019. VÆRELSET ER IKKE LÆNGERE LEDIGT.

Den månedlige husleje er 1.964 kr./mdr. plus 236 kr./mdr. for leje af møbler.

Om kollegiet

Kollegiet ligger få minutters gågang fra metrostationen “DR Byen” og i gåafstand til dagligvarebutikker. Det tager ca. 15 minutter at cykle til centrum af København. Desuden ligger Fields og Amager Centret tæt på kollegiet.
Kollegiet rummer faciliteter som, elevatorer, festsal, vaskeri, træningsrum og have

Ansøgningskrav

Du skal være mindst 18 år gammel og igang med en SU-berettiget uddannelse eller elev/lærlingeplads med en SU-lignende indtægt.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.