Ledig fremleje ved dr byen

OBS – boligen er ikke længere ledig

Ved DR Byen på Amager er et kollegieværelse til fremleje i 3 måneder. Værelset er møbleret med seng, spisebord, fire stole og et TV med Chromecast. Du har desuden eget badeværelse, imens køkkenet deles med andre beboere på din gang. Værelset er ledigt fra 1. Februar, 2019 til 30. april, 2019. VÆRELSET ER IKKE LÆNGERE LEDIGT.

Den månedlige husleje er 1.964 kr./mdr. plus 236 kr./mdr. for leje af møbler.

Om kollegiet

Kollegiet ligger få minutters gågang fra metrostationen “DR Byen” og i gåafstand til dagligvarebutikker. Det tager ca. 15 minutter at cykle til centrum af København. Desuden ligger Fields og Amager Centret tæt på kollegiet.
Kollegiet rummer faciliteter som, elevatorer, festsal, vaskeri, træningsrum og have

Ansøgningskrav

Du skal være mindst 18 år gammel og igang med en SU-berettiget uddannelse eller elev/lærlingeplads med en SU-lignende indtægt.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.