Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Er du vores kommende praktikant?

Som praktikant kommer du til bidrage med udvikling af vores hjemmesider, marketingkanaler, sociale medier og SEO.

Vi leder efter en praktikant der kan bidrage til at udvikle indhold på vores hjemmesider og sociale medier. Det er vigtigt, at du er en stærk skribent på såvel dansk som engelsk, da arbejdet blandt andet indebærer udarbejdelse af artikler til sociale medier, copy-arbejde, samt udvikling og opsætning af landingssider på vores hjemmesider (i WordPress). Vores sociale kanaler er et vigtigt aktiv i vores marketingstrategi, og der skal udvikles contentplaner og oprettes annoncer hertil. Det samme gælder for Email-marketing.
Du kan ligeledes forvente at arbejde med andre digitale markedsføringsdiscipliner, da vi driver det digitale reklamebureau, Berthu & Co. Vi arbejder med kunder såsom Terranova, Indretningsfabrikken og Dansk Rejseforsikring.

Vi er således en virksomhed med forskellige forretningsben, hvilket giver mulighed for alsidige opgaver og en varieret hverdag.

Kort om os

Vi har to kollegieportaler (i København og London), der begge gør det lettere for studerende at navigere i kollegiemulighederne. På kbh-kollegier.dk har vi samlet 150 kollegier på en hjemmeside, og dermed gjort boligsøgningen i København nemmere for studerende. Her findes en oversigt over kollegiernes beliggenhed, beskrivelser af de forskellige kollegier og information om, hvordan man søger. Londonstudenthome.com er relativt nyt og vi er fortsat i udviklingsfasen. Derfor håber vi, at du kan bidrage til at etablere os på det engelske marked.

Vi tilbyder

En spændende stilling i et lille team, og det betyder at du får gode muligheder for at bidrage til udviklingen og sætte dit præg på det fremadrettede arbejde. Der er kort fra tanke til handling, og vi er åbne for nye ideer og input. Vi har store ambitioner med både reklamebureauet og kollegiesuderne og herunder videreudvikle vores koncept og effektivisere vores digitale kanaler. Vi tilbyder en stejl læringskurve, og et uformelt arbejdsmiljø.
Mulighed for en studenterstilling efter en forhåbentlig lærerig og succesfuld praktikperiode.

Et iværksættermiljø

Vi er et ungt team, der holder til på kontorfællesskabet 5tested ved Kongens Nytorv i København. Vi sidder blandt andre startups, enkeltmandsvirksomheder og freelancere inden for især marketing. Der bliver netværket og sparet på kryds og tværs, og der afholdes faglige netværksmøder en gang om måneden samt en række sociale aktiviteter i huset, som du kan deltage i.

Om dig

  • Du har gode skriftlige kompetencer, hvor du kan formulere dig på korrekt dansk og engelsk.
  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse (gerne inden for marketing eller kommunikation)
  • Du har gode kommunikationsegenskaber og formår at skabe historiefortællinger på skrift.
  • Du er idérig og kreativ i brugen af sociale medier
  • Du har måske erfaring med WordPress eller andre lignende CMS-systemer.
  • Du arbejder selvstændigt og er løsningsorienteret
  • Du kender måske lidt til SEO eller vil gerne lære det
  • Du interesserer dig for digital markedsføring
  • Vigtigst af alt, du tager alle opgaver med et smil (også de mindre sjove).

Praktikperiode

Praktikperioden starter i januar og består af 30-37 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til din uddannelse og andre forpligtelser, du måtte have.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer til Rasmus Damkjær på mail@kbh-kollegier.dk. Vi holder løbende samtaler. Vil du vide mere, så kontakt Rasmus på telefon 31757254.

Ansøgningsfrist

Ansøg senest den 20. november, 2018. Vi afholder dog samtaler løbende.