Book studiebolig i Lyngby

Miljøvenlige studieboliger i Lyngby
Endelig kommer der nu flere studieboliger, hvor bæredygtigheden er tænkt med i byggeriet. Her er altså muligheden for dig, der gerne vil være med til at gøre en positiv forskel, ved at støtte op om dette samfundsansvarlige og klimabevidste byggeprojekt.

Hvis et projekt som dette bliver en succes kan det bane vejen for lignende grønne boligbyggerier til studerende i fremtiden!

Solceller og løbeture på det grønne tag
Som beboer i en af de 639 kommende studieboliger i Lyngby vil det klimavenlige byggeri fremstå grønt og indbydende. Hele området vil være iklædt grønne nuancer eftersom 20.800 kvadratmeter vil blive beplantet.

En stor del af det grønne område vil være på bygningens tag, hvor der ligeledes vil blive lagt en løbebane. Du kan altså få pulsen op uden overhovedet at forlade hjemmet!

I det hele taget vil faciliteterne være i top. Komplekset vil blandt andet rumme et bibliotek, studierum, fitnessmuligheder, café og en biograf. Dermed er der masser muligheder, der gavner både studie- og fritid.

Et stort fælleshus vil derudover kunne danne rammerne om beboernes sociale fællesskab.

Bo i en vaskeægte Vidensby
Studieboligerne er placeret nær Danmarks Tekniske Universitet. Derudover er projektet en del af ‘Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensbys’ hensigt om at gøre Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med forskning og uddannelse på højeste niveau.

Selvom studieboligerne ligger i Lyngby, så er der ganske kort til indre København med enten S-tog, bus eller på cykel.

Foreningen består af private virksomheder, kommunen, universitetet, boligorganisationer og kulturinstitutioner. Dermed er der etableret et stort netværk, der kan gavne både studerende, virksomheder og hele det øvrige samfund.

Bæredygtige boliger
Byggeriet lever op til bygningsreglementet 2015-regler om energirammen. Derudover er der anlagt 750 kvadratmeter solceller på taget, og endelig er der genanvendt dele fra gamle nedrevne bygninger.

Boligerne er møbleret med fokus på høj kvalitet og design med eget bad og køkken. Der vil være fem forskellige boligtyper når kollegiet åbner til august, 2020, hvilket øger chancen for at matche dine boligbehov.

Book en bolig i dag – mange ledige boliger
Det er nu muligt at få en studiebolig i dette grønne kompleks, der åbnede i august 2020. Dette gøres gennem en proces på fem trin. Først finder du det ledige og ønskede værelse. Herefter laver du en profil, læser aftalepapirerne igennem og betaler.

Endeligt skal der blot laves en smule papirarbejde, hvor du blandt andet skal kunne dokumentere din studieaktivitet. Man skal altså tænke selve opskrivningen lidt som booking af et hotelværelse, der gøres direkte på kollegiets hjemmeside.

Huslejen starter fra 5.500 kr., men da alle boliger indeholder eget køkken kan der være mulighed for at få boligstøtte afhængigt af din indkomst.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

NYHEDER

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

49 ledige boliger

49 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

1 ledigt værelse i Indre By

Til februar er der ét ledigt kollegieværelse i det centrale København. Men allerede nu kan du sende din motiverede ansøgning afsted! Kollegiet ligger som en…

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.