400 nye studieboliger - Læs mere her!

Nyt Brygge-kollegie – 400 nye boliger

Sponsoreret indlæg.

Dette kollegie er et helt nyt boligprojekt tæt ved Island Brygge. Bygningen åbnes i september 2022 hvor det første hold af beboere kan flytte ind, men du kan allerede nu foretage en
booking og garantere dig en bolig til studiestart. Ejendommen byder på stilfulde og funktionelle studieværelser, fede fællesarealer, plads til gruppearbejde og studie, samt fitnesslokaler og fælleslokaler som til enhver tid kan benyttes af beboerne.

Om boligerne
Ejendommen har en række forskellige værelsestyper som varierer i størrelse, pris, placering og indretning. Alle værelserne har eget bad og eget køkken og er derudover udstyret med en seng samt de nødvendige køkkenapparater. Værelserne varierer i størrelserne 28-56 kvadratmeter, har ét eller to værelser og koster mellem 6.500 og 9.500 kr./md. Dertil kommer forbrug på 400 kr./md. 

Der kan søges boligstøtte til alle lejlighederne, som kan sænke omkostningerne. Der er 331 studios, som er den mindste værelsestype, 6 2-værelses delelejligheder på 54-56 kvadratmeter samt 53 dele-lejligheder. 

Faciliteterne 
Kollegiet tilbyder adskillige fællesområder, hvor beboerne kan slappe af, være sociale, studere eller træne i fitnesslokalerne som er til fri afbenyttelse hele døgnet. Der er spredt 17 forskellige delelokaler rundt om i bygningen. Derudover er der en stor og beplantet tagterrasse hvor godt vejr og udsigt kan nydes til fulde på en Københavns bedst placeringer. Dertil har bygningen et vaskeri, cykel- og opbevaringsrum, lokaler til private events samt WiFi og døgnbemanding. I bygningen finder man også en self-service kaffebar hvor kaffe og andre forfriskninger kan nydes.

Området
Kollegiet ligger mellem Islands Brygge og Amagerbrogade på Amager. Denne del af København er de seneste par år blevet mere og mere attraktiv grundet det lækre havnemiljø, de mange hyggelige caféer og butikker samt den nyåbnede metro station. Om sommeren flokkes københavnerne til de åbne pladser nær vandet hvor der grilles og bades.

Rundvisning og booking
Der er netop åbnet for at man kan se en prøvebolig hvorefter en eventuel bolig kan bookes. 

Studios på Bryggen

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.