Available Apartments at Nido Bryggen

Betalt annonce

Hvis man er på jagt efter studieboliger i særklasse, kommer man ikke udenom Nido Bryggen!

Top-klasse kollegiet, der åbnede for udleje i september 2022, har sat helt nye standarder for, hvad man som studerende i hovedstaden kan forvente sig af en studiebolig.

Ejendommen byder på stilfulde og funktionelle studieværelser, fede fællesarealer med plads til gruppearbejde, studie eller madlavning, samt fitnesslokale, yoga-lokale og fælleslokaler som til enhver tid kan benyttes af beboerne.

Om boligerne
Nido Bryggen har en række forskellige værelsestyper som varierer i størrelse, pris, placering og indretning. Alle værelserne har eget bad og eget køkken og er derudover udstyret med møbler samt de nødvendige køkkenapparater.
Lejlighederne varierer i størrelserne 28-93 kvadratmeter, har ét, to eller hele tre værelser og koster fra 9.000 kr./md. Der kan søges boligstøtte til alle lejlighederne, som kan sænke omkostningerne.

Der er 331 studios, som er den mindste værelsestype, 6 delelejligheder med 1 værelse plus en stue fra 54-56 kvadratmeter samt 53 delevenlige lejligheder med 2 værelser udover stuen.

Faciliteterne 
Kollegiet tilbyder adskillige fællesområder, hvor beboerne kan slappe af, være sociale, studere eller træne i fitnesslokalerne som er til fri afbenyttelse hele døgnet. Der er 17 forskellige delelokaler rundt om i bygningen, blandt andet et stort spil-rum og i forlængelse af det et “biograf-rum” med storskærm og et gaming-rum der kan mørklægges, så gamingen kan opleves på top-niveau.
Derudover er der den store, beplantede tagterrasse i tre plan, hvor godt vejr og udsigt kan nydes til fulde på en Københavns bedste placeringer. Bygningen har også eget vaskeri, cykel- og opbevaringsrum, lokaler til private events samt Wi-Fi og døgnbemanding. 

I stueetagen finder du en self-service kaffebar hvor kaffe og andre forfriskninger kan nydes, samt en lækker lounge, hvor beboerne kan slappe af i flotte rammer med designmøbler, fladskærms tv og masser af lys fra de store vinduer. 

Området
Nido Bryggen ligger på Amager, mellem Islands Brygge og Amagerbrogade. Denne del af København er de seneste par år blevet mere og mere attraktiv grundet det lækre havnemiljø, de mange hyggelige caféer og butikker. Om sommeren flokkes københavnerne til de åbne pladser nær vandet hvor der grilles og bades. Kollegiet ligger derudover blot 2 minutter fra Islands Brygge metro station, så man er tæt forbundet med resten af hovedstaden.

Book din studiebolig
Udlejningen foregår nemt og bekvemt via booking på Nido Bryggens egen side, hvor man også kan se plantegninger af de ledige boliger, og vælge sig den bolig man gerne vil have.

Nido er også altid klar til at åbne dørene til udstillingslejligheden, så man kan få en fornemmelse af de stilede lejligheder og mærke stemningen på kollegiet – og ellers kan man også få sig en virtuel tour på hjemmesiden!

available rooms and application deadlines

(members only)

Available Housing at Nørrebro

These modern and newly renovated dormitory accommodations are located right by Nørrebros Runddel. There are 1-bedroom apartments as well as larger units available, and there is also the option to move in as a couple….

READ MORE »
SELECT MEMBERSHIP

Introductory package

Try 3 days for only 44 DKK.

*Renewed automatically every 14 days for 149 DKK.You can cancel your membership at any time.

Intermediate Package

14 days for 185 DKK

*Auto renewal every 14 dag for 144 DKKYou can cancel your membership at any time.

The Large Package

4 weeks for 249 DKK

*The membership will renew every 4 weeks for 219 DKKYou can cancel your membership at any time.