Tre ledige studieboliger ved Amager Strandpark - kbh-Kollegier.dk

288 studieboliger ved amager strandpark

Der er pt ingen ledige boliger i denne ejendom (19. juli, 2021).

Har du altid drømt om at bo tæt på vandet? Så skal du læse med her – der er nemlig ved at blive opført flere hundrede studie- og ungdomsboliger tæt ved Amager Strandpark. Her kan dine øjne få ro ved at se helt ud i horisonten, hvor himmel og hav mødes.

Ved stranden kommer du aldrig til at kede dig. Her er mulighed for at dyrke aktiviteter både på land og i vand. Med beachvolleybaner, fodbold- og minigolf og mulighed for at leje kano, kajak, SUP og udstyr til windsurfing, er der masser at give sig til! Udover at gå en tur langs vandet eller bade, naturligvis.

Boligafdelingen er nu åbnet og det er derfor muligt at komme til åbent hus og reservere en af de ledige lejligheder. Derfor er det allerede nu at du skal følge boligafdelingen, hvis du vil være blandt de første til at bo i de lækre lejligheder nær strandparken.

Om boligerne
Boligerne indrettes lyst med en fransk altan. Lejlighederne kommer alle til at have eget badeværelse og køkken. Køkkenet vil indeholde køleskab, kogeplader og en kombineret almindelig- og mikrobølgeovn. Hvis du ønsker at dele madlavningen med naboerne, kan du benytte de fælles køkkener. Derudover vil du nok komme til at møde mange af dine nye venner på den store fælles tagterrasse.

Huslejen starter ved 7.400 kr. pr. måned, hvilket må siges at være i den høje ende.  Boligstøtten kan hjælpe en smule, men det kræver enten en solid økonomi eller samlever at have råd til at flytte ind her, som studerende. Bemærk, at det ikke er en betingelse at være studerende for at flytte ind her.

Åbent hus
Der afholdes åbent hus-arrangementer onsdage fra 16:00-17:00 og søndage fra 14:30-15:30.

På næste side kan du læse mere om boligerne.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Vaerelse paa Engvej Amager
Terrasse_Engvej
Engvej_femoeren

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.