fbpx

nye boliger tæt på amager strandpark

Har du altid drømt om at bo tæt på vandet? Så skal du læse med her – der er nemlig ledige boliger netop nu.

Om boligerne
Boligerne indrettes lyst med en fransk altan, og der er eget badeværelse og køkken, med køleskab, kogeplader og en kombineret almindelig- og mikrobølgeovn. 

Hvis du ønsker at dele madlavningen med naboerne, kan du benytte de fælles køkkener. Derudover vil du nok komme til at møde mange af dine nye venner på den store fælles tagterrasse.

Der er lige nu flere ledige boliger. Boligerne i ejendommen koster fra 5.800 kr./md. og de ledige boliger koster fra 6.032 kr./md. og er fra 31 kvadratmeter.
Det er muligt at søge om boligstøtte, da alle lejligheder har eget køkken.

Beliggenhed
Ved stranden kommer du aldrig til at kede dig. Her er mulighed for at dyrke aktiviteter både på land og i vand. Med beachvolleybaner, fodbold- og minigolf og mulighed for at leje kano, kajak, SUP og udstyr til windsurfing, er der masser at give sig til!
Udover at gå en tur langs vandet eller bade, naturligvis.

Hvis det bliver din studiebolig på amager får du ganske kort til Femøren metrostation, og derfor kan du nemt og bekvemt komme hurtigt rundt i store dele af København. Derudover ligger der både indkøbsmuligheder og et fitnesscenter i underetagen af studieboligerne.

Ansøgning
Du kan skrive dig op hos udlejer eller du kan ringe til udlejer og booke en fremvisning af den specifikke lejlighed du er interesseret i.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Vaerelse paa Engvej Amager
Engvej ungdomsbolig
engvej ungdomsbolig rum (1)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.