Ledige boliger tæt ved Femøren - Fra 5.800 kr./md. - kbh-Kollegier.dk

nye boliger tæt på amager strandpark

Har du altid drømt om at bo tæt på vandet? Så skal du læse med her – Der er nemlig kun få ledige boliger tilbage tæt ved Amager Strandpark. Her kan dine øjne få ro ved at se helt ud i horisonten, hvor himmel og hav mødes.

Sidste etape 
Boligadministratoren har nu åbnet op for leje i alle ejendommens blokke. Der er indflytning i de nye blokke fra juni 2022 – altså lige når vejret bliver så godt, at ejendommens tagterrasse står klar og indbydende. Selvom der stadig er nogle måneder til indflytning, er det nu du skal slå til, hvis du vil sikre dig en af boligerne. 

Beliggenhed
Ved stranden kommer du aldrig til at kede dig. Her er mulighed for at dyrke aktiviteter både på land og i vand. Med beachvolleybaner, fodbold- og minigolf og mulighed for at leje kano, kajak, SUP og udstyr til windsurfing, er der masser at give sig til! Udover at gå en tur langs vandet eller bade, naturligvis.

Boligerne ligger desuden lige ved Femøren metrostation, og derfor kan du nemt og bekvemt komme hurtigt rundt i store dele af København.

Om boligerne
Boligerne indrettes lyst med en fransk altan. Lejlighederne kommer alle til at have eget badeværelse og køkken. Køkkenet vil indeholde køleskab, kogeplader og en kombineret almindelig- og mikrobølgeovn. 

Hvis du ønsker at dele madlavningen med naboerne, kan du benytte de fælles køkkener. Derudover vil du nok komme til at møde mange af dine nye venner på den store fælles tagterrasse.

Der er nu åbnet op for leje i alle fem blokke. Boligerne koster mellem 5.800-10.900 kr. pr. måned. Bemærk at det er muligt at søge om boligstøtte.

Åbent hus
Der afholdes åbent hus-arrangementer onsdage 16-17 og søndage 14-15.  Her kan du komme forbi og se en prøvebolig i blok 1.

På næste side kan du læse mere om boligerne.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Vaerelse paa Engvej Amager
Engvej ungdomsbolig
engvej ungdomsbolig rum (1)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.