288 kommende studieboliger ved Amager Strandpark - kbh-Kollegier.dk

288 studieboliger ved amager strandpark

Har du altid drømt om at bo tæt på vandet? Så skal du læse med her – der er nemlig ved at blive opført flere hundrede studie- og ungdomsboliger tæt ved Amager Strandpark. Her kan dine øjne få ro ved at se helt ud i horisonten, hvor himmel og hav mødes.

Ved stranden kommer du aldrig til at kede dig. Her er mulighed for at dyrke aktiviteter både på land og i vand. Med beachvolleybaner, fodbold- og minigolf og mulighed for at leje kano, kajak, SUP og udstyr til windsurfing, er der masser at give sig til! Udover at gå en tur langs vandet eller bade, naturligvis.

Senere i år forventes det, at en masse unge og studerende kan flytte ind i dette nye byggeri lige ved Femøren st. på Amager. Til den tid vil 288 studieboliger stå klar. Derfor er det allerede nu at du skal følge boligafdelingen, hvis du vil være blandt de første til at bo i de lækre lejligheder nær strandparken. Udover studieboliger og ungdomsboliger vil ejendommene også blive gjort klar til daginstitutioner, dagligvarebutikker og et hotel.

Om boligerne
Boligerne indrettes lyst med en fransk altan. Lejlighederne kommer alle til at have eget badeværelse og køkken. Køkkenet vil indeholde køleskab, kogeplader og en kombineret almindelig- og mikrobølgeovn. Hvis du ønsker at dele madlavningen med naboerne, kan du benytte de fælles køkkener. Derudover vil du nok komme til at møde mange af dine nye venner på den store fælles tagterrasse.

Hvis det er noget for dig, kan du skrive dig op til boligadressens nyhedsbrev så du kan modtage det seneste nyt om disse lækre boliger. Læs mere om, hvordan du gør på næste side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Vaerelse paa Engvej Amager
Terrasse_Engvej
Engvej_femoeren

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København

Kom til åbent hus i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Nye studieboliger i 2021

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer…

LÆS MERE »

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder såvel boliger velegnet til dig, der…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.